Τριασδιάστατη κινηματογραφική εμπειρία με προβολείς Epson 3D

Epson 3D

Epson 3D.(Πηγή φώτο:proho.gr)

Η Epson δίνει νέα διάσταση στο home cinema με τη νέα σειρά προβολέων Full HD 3D. Τα νέα μοντέλα της εταιρείας είναι πολύ εύκολα στη χρήση, έχουν δυνατότητα ασύρματης σύνδεσης Full HD και εξασφαλίζουν στους λάτρεις των ταινιών, των αθλητικών θεαμάτων και των βιντεοπαιχνιδιών μοναδική εμπειρία τόσο σε 3D όσο και σε 2D προβολές.

Η τεχνολογία ενίσχυσης φωτεινότητας της Epson δημιουργεί ιδιαίτερα φωτεινές προβολές 3D φωτεινότερες. Επιπλέον, διπλασιάζοντας το refresh rate από 240Hz σε 480Hz, η περίοδος blackout μεταξύ εικόνων αριστερού και δεξιού ματιού μειώνεται δραστικά.

Από τα πέντε συνολικά μοντέλα της νέας σειράς, ναυαρχίδες είναι οι EH-TW9000 και EH-TW9000W  με εξίσου υψηλή απόδοση λευκού και έγχρωμου φωτισμού μέχρι 2,400 lumens καθώς και υψηλούς λόγους αντίθεσης μέχρι 200,000:1. Οι EH-TW5900, EH-TW6000 και EH-TW6000W είναι μεταξύ των πιο προσιτών οικονομικά προβολέων 3D 1080p home cinema της αγοράς με εξίσου υψηλή απόδοση λευκού και έγρχωμου φωτισμού μέχρι 2,200 lumens και λόγους αντίθεσης μέχρι 40,000:13.

Εικόνες υψηλής ποιότητας, φωτεινότητας και καθαρότητας που δεν κουράζουν τα μάτια παράγονται λόγω της τεχνολογίας Epson 3LCD. Επιπλέον, οι EH-TW9000W και EH-TW6000W είναι οι πρώτοι προβολείς Full HD 3D της αγοράς με δυνατότητα ασύρματης σύνδεσης.

“Η Epson δεν είχε παρουσιάσει 3D προϊόντα μέχρι τώρα καθώς θέλαμε να είμαστε σίγουροι ότι υπάρχει ισχυρή δέσμευση από τους παραγωγούς περιεχομένου για περιεχόμεν 3D. Με την πρόβλεψη ότι 27% των νοικοκυριών παγκοσμίως θα έχουν συσκευές 3D μέχρι το 2015 και την εντυπωσιακή αύξηση του αριθμού 3D video games που παρατηρήθηκε το 20111, υπάρχουν οι προϋποθέσεις για τη διάθεση στην αγορά προβολέων 3D για τρισιδάστατο περιεχόμενο σε μεγάλη οθόνη” σχολίασε η Madlyne Colson, product manager στην Epson Europe.

“Οι νέοι προβολείς είναι συμβατοί με μια μεγάλη γκάμα πηγών 3D περιεχομένου, εξασφαλίζοντας ότι υπάρχει μεγάλη ποικιλία προγραμμάτων και ταινιών διαθέσιμη για τους θεατές, ενώ παραμένουν οι καλύτερες λύσεις home cinema με υψηλή ποιότητα, καθαρότητα εικόνας και ακρίβεια στην αναπαραγωγή χρωμάτων” πρόσθεσε η Colson.

email