Βελτιώσεις στις Apple συσκευές με το iOS 6.0.1

iOS 6

iOS 6

Την πρώτη αναβάθμιση στο λειτουργικό σύστημα iOS 6 διέθεσε η Apple για όλες τις φορητές συσκευές της.

Παρά τις μικρές αλλαγές σε διάφορες λειτουργίες της συσκευής, η Apple δεν άλλαξε κάτι στους αμφιλεγόμενους χάρτες της που προκάλεσαν τόση δυσαρέσκεια.

Η εταιρεία επικεντρώθηκε στα προβλήματα που προέκυψαν στο iPhone 5 όπως η συνδεσιμότητα στο Wi-Fi αλλά και η δυνατότητα να λαμβάνει ανανεώσεις (OTA).

Στη νέα έκδοση διορθώθηκαν κάποια προβλήματα με το ψηφιακό πληκτρολόγιο, το φλας της κάμερας και την οθόνη κλειδώματος καθώς και με το ημερολόγιο και τη σύνδεση με τα δεδομένα.

Λόγω του προβλήματος με τα ασύρματα update (OTA) οι χρήστες θα πρέπει να συνδέσουν τη συσκευή τους με το iTunes ή να χρησιμοποιήσουν μια εφαρμογή προκειμένου να κατεβάσουν την έκδοση 6.0.1.

200 εκατομμύρια χρήστες έχουν ήδη αναβαθμίσει τις συσκευές τους στο iOS 6 παρά τα έντονα παράπονα για τους χάρτες της Apple.

Οι χάρτες της Apple ήταν το μεγαλύτερο μειονέκτημα της συσκευής καθώς δεν ήταν τόσο ολοκληρωμένοι όσο οι Google Maps που χρησιμοποιούσε προηγουμένως η συσκευή.

Η Apple θα βελτιώσει τους χάρτες της όμως θα χρειαστεί αρκετός χρόνος μέχρι να γίνει αυτό με αποτέλεσμα οι χρήστες iPhone και iPad να παραμένουν με παλαιότερους χάρτες.

email