Θύμα “bullying” ο εξαφανισμένος φοιτητής στα Ιωάννινα;

Βαγγέλης Γιακουμάκης

Βαγγέλης Γιακουμάκης

Κορυφώνεται η αγωνία στην υπόθεση εξαφάνισης του 20χρονου φοιτητή από την Κρήτη, Βαγγέλη Γιακουμάκη. Ο νεαρός αγνοείται από το μεσημέρι της Παρασκευής 6 Φεβρουαρίου, όταν έφυγε από την εστία της Γαλακτοκομικής Σχολής στον Κατσικά Ιωαννίνων που σπουδάζει. Ο φοιτητής, με καταγωγή από το Ρέθυμνο, άφησε στο δωμάτιό του, πριν χαθούν τα ίχνη του, το πορτοφόλι και το κινητό του τηλέφωνο.

Άντρες της ΕΜΑΚ και της αστυνομίας, χτενίζουν τις γύρω περιοχές αλλά και τη λίμνη που βρίσκεται εκεί κοντά, δίχως για την ώρα, να υπάρξει αποτέλεσμα. Ατονεί μια μαρτυρία που ήθελε τον νεαρό να τρώει στο απόγευμα της προηγούμενης Παρασκευής σε ένα σουβλατζίδικο, καθώς το υλικό από τις κάμερες που φέρεται να κατέγραψαν τις κινήσεις του νεαρού, δεν δίνουν σαφή εικόνα για το εάν είναι εκείνος ή απλά κάποιος που του μοιάζει.

Την Τετάρτη ένας οδηγός αστικού λεωφορείου κατέθεσε πως ο Γιακουμάκης επιβιβάστηκε στο λεωφορείο στις τρεις παρά το μεσημέρι της Παρασκευής, αλλά δεν θυμάται που κατέβηκε. Πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει ληφθεί το υλικό των κλειστών κυκλωμάτων από πολλά σημεία της πόλης των Ιωαννίνων, και εξετάζεται καρέ-καρέ. Ελικόπτερο πέταξε χθες πάνω από τη πόλη των Ιωαννίνων για να βοηθήσει στις έρευνες, δίχως όμως αποτέλεσμα. Πολλοί εθελοντές έχουν καταφτάσει ακόμα και από την Κέρκυρα για να βοηθήσουν.

Να σημειωθεί ότι ο νεαρός φοιτητής, είχε εκφράσει πέρυσι παράπονα στους γονείς του, ότι έπεσε θύμα «bullying» από συμφοιτητές του. Αύριο αναμένεται από τις εταιρίες κινητής τηλεφωνίας να αποστείλουν τα στοιχεία που ζήτησαν οι αρχές, μέσω άρσης του τηλεφωνικού απορρήτου.

email
Πηγή άρθρου: koutipandoras.gr