Θρίλερ με ανθρώπινα οστά σε παραλία της Πάρου

Πάρος

Πάρος.

Δεν λέει να ησυχάσει η Πάρος αυτό το δραματικό καλοκαίρι! Μετά τη φρικτή κακοποίηση της 15χρονης Μυρτούς και την εν ψυχρώ δολοφονία του 53χρονου ταξιτζή Δημήτρη Μίχα, ένα ακόμη θρίλερ έρχεται να ταράξει το κυκλαδίτικο νησί!

Πρόκειται για ένα μακάβριο εύρημα που ανακαλύφθηκε το βράδυ της Κυριακής στην παραλία «Πυργάκι» της Πάρου, όταν ένας παραθεριστής ειδοποίησε το αστυνομικό τμήμα της περιοχής πως είχε βρει ανθρώπινα οστά! Άνδρες της Λιμενικής Αρχής και της ΕΛ.ΑΣ. πήγαν στο σημείο όπου τους περίμενε ο συγκεκριμένος άνθρωπος και επιβεβαίωσαν ότι έλεγε αλήθεια.

Στον χώρο υπήρχαν οκτώ τεμάχια ανθρώπινων οστών διαφόρων μεγεθών, που δεν έχει εξακριβωθεί από ποια μέρη του σώματος προέρχονται, ούτε αν ανήκουν σε άνδρα ή γυναίκα. Τα οστά περισυλλέχθηκαν και θα μεταφερθούν στην Αθήνα για ιατροδικαστική εξέταση, ώστε να εξακριβωθούν ο χρόνος θανάτου, το φύλο και η ηλικία του θύματος. Τα ευρήματα είναι φτωχικά για να προσδιοριστεί το αίτιο του θανάτου, γι’ αυτό οι έρευνες στην περιοχή συνεχίζονται μήπως βρεθούν και άλλα οστά.

email
Πηγή άρθρου: protothema.gr