«Θρίλερ» στην Κύπρο – «Ανοιγοκλείνουν» τη Λαϊκή Τράπεζα

Λαική Τράπεζα

Λαική Τράπεζα

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην Κύπρο με το ζήτημα της Λαϊκής Τράπεζας να επανέρχεται στο προσκήνιο. Οι πληροφορίες για το μέλλον της τράπεζας ενόψει της σύγκλισης της Ολομέλειας της Βουλής για το plan B είναι συγκεχυμένες.

Όπως μεταδόθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό ΡΙΚ, αποφασίστηκε σήμερα το απόγευμα το κλείσιμο της τράπεζας και μάλιστα σύμφωνα με το ρεπορτάζ η εν λόγω απόφαση ανακοινώθηκε και στους εργαζομένους με ορατό το ενδεχόμενο των απολύσεων 500 υπαλλήλων. Ωστόσο, η εκπρόσωπος Τύπου της Κεντρικής Τράπεζας, Αλίκη Στυλιανού διέψευσε κατηγορηματικά την πληροφορία για το κλείσιμο της Λαϊκης κάνοντας λόγο για λανθασμένη ενημέρωση. «Είναι κρίμα να αναστώνεται ο κόσμος της Λαϊκης από ψευδείς πληροφορίες» ανέφερε η κυρία Στυλιανού.

Υπενθυμίζεται ότι το πρωί η διοίκηση της τράπεζας διέψευσε και πάλι δημοσιεύματα για λουκέτο στην τράπεζα. Την απόφαση για κλείσιμο της Λαϊκής Τράπεζας φέρεται να είχε λάβει η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς Κύπρου, αν και οι τελικές αποφάσεις ανήκουν στην κυβέρνηση, ωστόσο το εν λόγω σενάριο δεν επιβεβαιώθηκε.

Επεισόδια σημειώνονται αυτή την ώρα έξω από τη Βουλή μετά την είδηση για το κλείσιμο της Λαϊκής, ισχυρή αστυνομική δύναμη βρίσκεται στο Μέγαρο.

email
Πηγή άρθρου: newpost.gr