Το δικό της Γολγοθά «ανεβαίνει» η 15χρονη Μυρτώ

Yπόθεση 15χρονης

Yπόθεση 15χρονης

Στη μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου «Υγεία»βρίσκεται τους τελευταίους μήνες η 15χρονη Μυρτώ Παπαδομιχελάκη που κάνει τιτάνια προσπάθεια για να ξεπεράσει τις πληγές της κακοποίησης που έζησε από έναν Πακιστανό στην Πάρο.

Η κατάσταση της υγείας του ανήλικου κοριτσιού, όπως γράφει το Έθνος της Κυριακής, είναι βελτιωμένη -αναπνέει κανονικά- και οι γιατροί που την παρακολουθούν πραγματοποιούν ειδικά τεστ αντίδρασης, περιμένοντας από τον οργανισμό της 15χρονης να τους ανάψει το πράσινο φως για να μεταφερθεί σε κέντρο αποκατάστασης του εξωτερικού.

Την ίδια ώρα, οι γονείς της μικρής κοπέλας, αναμένουν με μεγάλη προσμονή κάθε μέρα τα δύο μισάωρα του επισκεπτηρίου στη ΜΕΘ, για να δουν το αγαπημένο τους παιδί και να του μεταφέρουν την αγάπη τους και την ελπίδα τους για γρήγορη ανάρρωση.

Από την άλλη, όλα δείχνουν ότι ο Αχμέτ Βακάς που επιτέθηκε βάναυσα στην ανήλικη κοπέλα και την άφησε αιμόφυρτη στην παραλία της Πάρου, θα δικαστεί σαν ενήλικος καθώς δεν παρουσίασε κανένα έγγραφο που να πιστοποιεί την ηλικία των 19 ετών που ισχυρίστηκε πως είναι.

Πηγή άρθρου: iefimerida.gr