Το κολαστήριο των σκυλιών σε κυνοκομείο

Κολαστήριο σκυλιών

Κολαστήριο σκυλιών

Ένα ζευγάρι καταγράφει με το κινητό του τα ταλαιπωρημένα σκυλιά λίγο πριν ανακαλύψει μια απίστευτη αλήθεια Είναι το βίντεο που κατέγραψε ένα ζευγάρι την περασμένη Κυριακή στην περιοχή της Ναυπάκτου κατά την διάρκεια πεζοπορίας του στην περιοχή. Σκυλιά κάτω από την ήλιο, χωρίς σταγόνα νερό, πεινασμένα, τα περισσότερα με ψώρα πέφτουν πάνω στα σίδερα όταν αντικρίζουν τους ανθρώπους. Το ζευγάρι καταγράφει τις εικόνες.

 Tην περασμένη Δευτέρα επικοινωνούν με τον Δήμο της περιοχής, για να ανακαλύψουν με έκπληξη ότι αυτό που χαρακτηρίζεται τις τελευταίες μέρες ως «Νταχάου των ζώων» ανήκει στην πρόεδρο του Φιλοζωικού Σωματείου Ναυπάκτου!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του zoosos  από το Φεβρουάριο του 2012 η συγκεκριμένη πρόεδρος έχει δεχτεί σωρεία καταγγελιών από μέλη του συλλόγου.

«Η πρόεδρος αρνείται πεισματικά οποιαδήποτε βοήθεια χωρίς να υπάρχει κάποιος λόγος. Ο δήμος πλέον μας δίνει τροφές και χρήματα για στειρώσεις, όπου μέχρι στιγμής η πρόεδρος δεν έχει προβεί σε καμία στείρωση.

Επίσης αρνείται την εγγραφή νέων μελών στον σύλλογο. Στο κυνοκομείο υπάρχουν 200 αδέσποτα σκυλιά τα οποία η πρόεδρος τα διαχωρίζει σε δικά της και δικά μας.

Η σίτιση των ”δικών της” σκυλιών γίνεται από την ίδια πάντα βραδινές ώρες. Στο κυνοκομείο δεν υπάρχει ρεύμα» αναφέρουν μέλη του Φιλοζώικου συλλόγου στις καταγγελίες τους.

Η πρόεδρος δεν έχει απαντήσει επίσημα στις καταγγελίες. Στο zoosos υπάρχει email και τηλέφωνο για διαμαρτυρίες.

email
Πηγή άρθρου: lifo.gr