Τραγωδία στον Μαραθώνιο της Αθήνας – Πέθανε δρομέας των 10 χιλιομέτρων

Mαραθώνιος ΑθήναςΤην τελευταία πνοή του άφησε άνδρας, ο οποίος έλαβε μέρος στον αγώνα των 10 χιλιομέτρων, που πραγματοποιήθηκε παράλληλα με τον 30ο Κλασικό Μαραθώνιο της Αθήνας.

Ο άτυχος δρομέας τερμάτισε στον αγώνα, αλλά στη συνέχεια υπέστη ανακοπή και διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», όπου αργότερα εξέπνευσε. Ο ΣΕΓΑΣ, με ανακοίνωσή του, εκφράζει τη λύπη του για το συμβάν.

Η ανακοίνωση της ομοσπονδίας: «Ο ΣΕΓΑΣ εκφράζει τη βαθιά του λύπη γιατί ένας δρομέας των 10 χιλιομέτρων, πολύ μετά τον τερματισμό στον αγώνα και ενώ είχε φύγει από το Καλλιμάρμαρο Στάδιο αντιμετώπισε πρόβλημα υγείας και τελικά απεβίωσε μετά τη διακόμισή του στο νοσοκομείο “Ευαγγελισμός”.

Ο άτυχος δρομέας τερμάτισε στον αγώνα στις 10.07 π.μ. Για το περιστατικό ενημερώθηκε τόσο το κέντρο επιχειρήσεων Μαραθωνίου από τους ραδιοερασιτέχνες συνεργάτες μας, όσο και το ΕΚΑΒ, στις 10.48 π.μ. Το περιστατικό έτυχε άμεσης φροντίδας από το γιατρό της διοργάνωσης και από κινητή ιατρική μονάδα του ΕΚΑΒ που τον μετέφερε στον “Ευαγγελισμό”.

Ιατρικό ανακοινωθέν θα εκδοθεί από τον “Ευαγγελισμό”».

email
Πηγή άρθρου: iefimerida.gr