Βγήκε από το νοσοκομείο ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης

Κ. Μητσοτάκης

Κ. Μητσοτάκης

Λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι δόθηκε εξιτήριο στον επίτιμο πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, έπειτα από την επιτυχημένη επέμβαση στο ισχίο στην οποία υποβλήθηκε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κατάσταση της υγείας του εξελίσσεται ομαλά και το Σάββατο σηκώθηκε από το κρεβάτι και περπάτησε στο διάδρομο του νοσοκομείου.

Ο κ. Μητσοτάκης έδωσε τις ευχές του για τη νέα χρονιά και ευχαρίστησε όλους όσοι ενδιαφέρθηκαν για την περιπέτεια υγείας που πέρασε.

«Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω θερμά τους πολλούς καλούς φίλους στην Ελλάδα και το εξωτερικό, που ενδιαφέρθηκαν για την πρόσφατη περιπέτεια της υγείας μου. Με τη βοήθεια του Θεού, των γιατρών και του νοσηλευτικού προσωπικού κατάφερα να ξεπεράσω και αυτή τη δυσκολία και σήμερα είμαι καλά», δήλωσε ο πρώην πρωθυπουργός.

Ο επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ για τη νέα χρονιά ευχήθηκε σε όλες τις Ελληνίδες και τους Έλληνες όπου γης, υγεία και προκοπή.

Θυμίζουμε ότι ο πρώην πρωθυπουργός υπέστη κάταγμα στο ισχίο την Τετάρτη, ενώ βρισκόταν στα Χανιά και κρίθηκε αναγκαίο να μεταφερθεί στην Αθήνα.

email
Πηγή άρθρου: newpost.gr