Ζεόλιθος: Ο “χρυσός” της Υγείας για το κατοικίδιό μας

Ζεόλιθος: Ο "χρυσός" της Υγείας για το κατοικίδιό μας

Ζεόλιθος: Ο “χρυσός” της Υγείας για το κατοικίδιό μας

H #NaturesProtection έφτασε στο νησί μας στην Κεφαλονιά θα τη βρείτε στο κατάστημα μας ! Κτηνιατρικό Φαρμακείο Natura & Pet  Ριζοσπαστών 22 στο Αργοστόλι – τηλ 26710-27897.

Οι τροφές “Nature’s Protection” είναι οι μοναδικές τροφές που περιέχουν τη μοναδική διατροφική καινοτομία του #MicroZeoGen (Ζεόλιθος). Καμία άλλη κορυφαία ζωοτροφή δεν προσφέρει αυτό το όφελος.

MicroZeoGen (Ζεόλιθος): Στην πρώτη γραμμή της διατροφικής καινοτομίας

Η μοναδική διατροφική καινοτομία της  Nature’sProtection αποτελεί πρόσθετο στοιχείο για την διασφάλιση της ευημερίας του σκύλους σας με απόλυτα φυσικό τρόπο. Μέσω της επιστημονικής έρευνας, σε συνδυασμό με τη νέα τεχνολογία, αναπτύχθηκε το (MZG) MicroZeoGen.

H καινοτομία του #MicroZeoGen (Ζεόλιθος) περιέχεται  σε όλη τη σειρά τροφών “Nature’s Protection” προσδιδοντάς στην μάρκα σκυλοτροφής μοναδική θέση και αποτελεί ένα σαφές σημείο διαφοροποίησης  με οποιαδήποτε άλλη μάρκα σκυλοτροφών.

Πολλαπλά οφέλη του MicroZeoGen (Ζεόλιθος) για το σκύλο και τη γάτα σας

  1. Απορρόφηση των παθογόνων βακτηρίων και βακτηριακών τοξινών στο έντερο.
  2. Συνολική αντιμικροβιακή δράση
  3. Διέγερση του ανοσοποιητικού συστήματος
  4. Βελτιωμένη αποκατάσταση του ιστού των οστών μετά από τραυματισμό
  5. Θετικές επιπτώσεις στη δομή της τρίχας και συμβάλει στην επίτευξη λαμπερού τριχώματος
  6. Ακτινοπροστασία(μείωση του καισίου 137 και εξουδετέρωση  του καισίου 137 απο όργανα και ιστούς)
  7. Νέο ενισχυτικό στην αντικαρκινική θεραπεία.
Ζεόλιθος: Ο "χρυσός" της Υγείας για το κατοικίδιό μας

Ζεόλιθος: Ο “χρυσός” της Υγείας για το κατοικίδιό μας

Η Nature’s Protection και η ομάδα κτηνιάτρων και ειδικών διατροφολόγων της καθώς και οι ειδικοί στην παρασκευή των τροφών γνωρίζουν σε βάθος τις επιπτώσεις που έχει η ποιοτική διατροφή στην υγεία και τη μακροζωία. Αυτή η γνώση και η τεχνογνωσία εφαρμόζεται με συνέπεια στα προϊόντα μας για να εξασφαλίσουμε μια αμοιβαία ωφέλιμη και ευχάριστη ανθρώπινη σχέση με το κατοικίδιο σας.

Ολόκληρη η γκάμα των προϊόντων μας προσφέρει πληθώρα οφελών και καλύπτει πλειονότητα των ειδικών αναγκών του κατοικίδιου σας σε διάφορα στάδια της ζωής του, ανάλογα με τον τρόπο ζωής του και τις ειδικές συνθήκες. Για το λόγο αυτό τα προϊόντα μας πωλούνται μόνο σε σημεία όπου ο πελάτης μπορεί να επωφεληθεί από εξατομικευμένες συμβουλές.

Η φιλοσοφία μας περί διατροφής: Όλα όσα χρειάζεται η γάτα και ο σκύλος σας.

1. Η φιλοσοφία μας περί διατροφής είναι πολύ απλή και αποτελεσματική. Τα προϊόντας μας δεν περιέχουν στοιχεία που απλά αντιγράφουν τις ανθρώπινες συνήθειες διατροφής. Για εμάς μοναδικός σκοπός είναι να είμαστε στην υπηρεσία του σκύλου και της γάτας.

2. Τα σκυλιά τρέφονται καλύτερα με κρέας. Αυτός είναι και ο λόγος που το πρώτο συστατικό των τροφών μας είναι ποιοτικό κρέας. Προκειμένου να διασφαλιστεί η βακτηριολογική ποιότητα των τροφίμων έχουμε επιλέξει σκοπίμως να μη χρησιμοποιούμε τα λεγόμενα νωπά κρέατα, τα οποία στην πραγματικότητα έχουν μεγάλη περιεκτικότητα νερού…χρησιμοποιούμε ξηρά άλευρα με μια σταθερή διατροφική σύνθεση.

3. Οι γάτες είναι αληθινά σαρκοφάγα. Χρειάζονται πρωτεΐνες με βάση το κρέας και ζωικό λίπος για να επιβιώσουν. Αυτός είναι και ο λόγος που το πρώτο συστατικό των τροφών μας είναι ποιοτικό κρέας. Προκειμένου να διασφαλιστεί η βακτηριολογική ποιότητα των τροφίμων έχουμε επιλέξει σκοπίμως να μη χρησιμοποιούμε τα λεγόμενα νωπά κρέατα, τα οποία στην πραγματικότητα έχουν μεγάλη περιεκτικότητα νερού…χρησιμοποιούμε ξηρά άλευρα με μια σταθερή διατροφική σύνθεση.

4. Οι πηγές λίπους προσφέρουν ενέργεια, παρέχοντας παράλληλα τα απαραίτητα λιπαρά οξέα Ωμέγα 6 και Ωμέγα 3 στη σωστή ποσότητα και σε ισορροπία για υγιές δέρμα και λαμπερό τρίχωμα. Υποστηρίζουν, επίσης, την καλή λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος.

5. Οι προσεκτικά επιλεγμένες πηγές υδατανθράκων προσφέρουν γρήγορα ενέργεια για παιχνίδι και εργασία, ενώ οι πηγές ινών επιτυγχάνουν τη σωστή εντερική διέλευση, το οποίο έχει ως αποτέλεσμα μικρές και στερεές κενώσεις, ένδειξη βέλτιστης πέψης.

6. Η περιεκτικότητα της τροφής σε ανόργανες ουσίες και βιταμίνες είναι προσαρμοσμένη στη ράτσα και το στάδιο ζωής της γάτας με σκοπό την επίτευξη ανθεκτικής μυοσκελετικής δομής και τη σωστή λειτουργία όλων των μεταβολικών λειτουργιών. Για το λόγο αυτό είναι περιττή και μάλιστα αντενδείκνυται η χορήγηση συμπληρωματικών βιταμινών και/ή ανόργανων ουσιών.

7. Οι ειδικοί μας στη διατροφή της γάτας και του σκύλου και την κτηνιατρική φροντίδα έχουν αναπτύξει κάθε τύπο τροφής με βάση τις τελευταίες εξελίξεις στην επιστήμη διατροφής. Εμπλούτισαν επίσης τις διατροφικές ανάγκες με συγκεκριμένα διατροφικά οφέλη, όπως φαίνονται στις εικόνες.

8. Όλα τα οφέλη των προϊόντων μας βασίζονται σε έγκυρα επιστημονικά δεδομένα. Δεν πραγματοποιούμε και δεν υποστηρίζουμε δοκιμές σε ζώα. Όλοι οι τύποι τροφής δίνονται σε γάτες και σκύλους υπό συνθήκες εκτροφείου ή σε ένα οικογενειακό περιβάλλον, έτσι ώστε να βεβαιωθείτε ότι είναι άψογη η αποδοχή και πεπτικότητα.

9. Δε χρησιμοποιούμε και δε χρειάζονται οι τροφές μας τεχνητές χρωστικές, αρωματικές ουσίες ή συντηρητικά. Τα προϊόντα μας είναι φυσικά νόστιμα!

10. Ένα τελευταίο αλλά σημαντικό στοιχείο: η καινοτομία μας! Οι τροφές “Nature’s Protection” είναι οι μοναδικές τροφές που περιέχουν τη μοναδική διατροφική καινοτομία του #MicroZeoGen. Καμία άλλη κορυφαία ζωοτροφή δεν προσφέρει αυτό το όφελος.

email