Το KefaloniaToday στο Facebook: Ερωτήσεις

Εφαρμογή KefaloniaToday.com

Εφαρμογή KefaloniaToday.com

Τί είναι το εφαρμογή KefaloniaToday.com;

Η εφαρμογή KefaloniaToday.com είναι ένας τρόπος ανάγνωσης των αναρτήσεων του KefaloniaToday.com μέσω της ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης Facebook. Από τη στιγμή που θα αποδεχτείτε την εγκατάσταση της εφαρμογής θα μπορείτε να παρακολουθείτε όλες τις αναρτήσεις, να βλέπετε όλες τις σημαντικές αναρτήσεις που οι φίλοι σας διαβάζουν ή παρακολουθούν και να σχολιάζετε τις ειδήσεις πιο εύκολα μαζι με τους υπόλοιπους χρήστες του KefaloniaToday.com.

Πίσω στις ερωτήσεις

Πώς μπορώ να δοκιμάσω την εφαρμογή;

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή KefaloniaToday.com κατευθείαν αφού επισκεφθείτε αυτή τη διεύθυνση και πατήσετε το κουμπί “Δοκιμή της εφαρμογής”. Εναλλακτικά, μπορείτε να εγκαταστήσετε την εφαρμογή απλά πατώντας σε κάποιο άρθρο που φίλος σας έχει κοινοποιήσει στο Facebook.

Πίσω στις ερωτήσεις

Χρειάζεται να εγκαταστήσω την εφαρμογή ώστε να μπορώ να παρακολουθώ τις ειδήσεις του KefaloniaToday.com;

Όχι, μπορείτε απλά να πατήσετε το κουμπί “Μου αρέσει” / “Like” στη δεξιά πλευρά της σελίδας http://www.kefaloniatoday.com ή στη σελίδα μας στο Facebook http://www.facebook.com/kefaloniatoday.

Πίσω στις ερωτήσεις

Μπορώ να ελέγξω ποιος βλέπει τι διαβάζω;

Η εφαρμογή KefaloniaToday.com είναι μια εφαρμογή “κοινωνικής ανάγνωσης”. Αυτο σημαίνει ότι οι χρήστες που την εχουν εγκαταστήσει μπορούν να πατακολουθούν και ταυτόχρονα να μοιράζονται αυτόματα τα άρθρα που θεωρούν σημαντικά διαβάζοντάς τα. Μάλιστα μέσω αυτή της τεχνολογίας άρθρα που εσείς έχετε διαβάσει θα είναι πιο εύκολο να τα εντοπίσουν οι φίλοι σας με τα ίδια ενδιαφέροντα αν τα μοιραστείτε.

Αλλαγή προβολής αναρτήσεων σε φίλους

Μόλις αρχίσετε να χρησιμοποιείτε την εφαρμογή θα ερωτηθείτε πώς επιθυμείτε να μοιράζεστε τα άρθρα που διαβάζετε. Αυτές τις ρυθμίσεις μπορείτε να τις αλλάξετε οποιαδήποτε στιγμή θέλετε στο μέλλον.

Προβολή αναρτήσεων σε χρήστες

Η κοινοποίηση των άρθρων που διαβάζετε αφορά μόνο αναρτήσεις εντός της ιστοσελίδας KefaloniaToday.com.

Πίσω στις ερωτήσεις

Μπορώ να αποκρύψω την κοινοποίηση ενός άρθρου;

Ενδέχεται να μην επιθυμείτε την κοινοποίηση ενός άρθρου που έχετε διαβάσει. Στην περίπτωση αυτή μπορείτε να επιλέξετε από το προσωπικό σας προφίλ “Remove from timeline”.

Πίσω στις ερωτήσεις

Πώς μπορώ να απεγκαταστήσω την εφαρμογή;

Κάντε κλικ στο πάνω δεξιά μέρος σε μία κοινοποίηση άρθρου από το KefaloniaToday.com. Επιλέγοντας “Your app settings” μπορείτε να απενεργοποιήσετε την εφαρμογή.

Πίσω στις ερωτήσεις

Απεγκατέστησα την εφαρμογή, μπορώ να τη δοκιμάσω ξανά;

Ναι, απλά ακολουθείτε και πάλι τις οδηγίες εγκατάστασης που αναφέρονται σε αυτή τη σελίδα.

Πίσω στις ερωτήσεις

Μπορώ να προτείνω την εφαρμογή στους φίλους μου;

Κάθε φορά που κοινοποιούνται άρθρα από εσάς στο Facebook από το KefaloniaToday.com μοιράζεστε με τους φίλους σας την εφαρμογή. Μπορούν να επισκεφθούν τη διεύθυνση KefaloniaToday App.

Πίσω στις ερωτήσεις

Δε χρησιμοποιώ την εφαρμογή αλλά θέλω να σταματήσω να βλέπω τα άρθρα που διαβάζουν οι φίλοι μου που την χρησιμοποιούν

Απλά κάντε κλικ στην πάνω αριστερά γωνία ενός άρθρου που έχει κοινοποιήσει φίλος σας στο Facebook και επιλέξτε “Hide all by KefaloniaToday.com”.

Πίσω στις ερωτήσεις

Δουλεύει η εφαρμογή σε κινητά τηλέφωνα;

Όχι, αυτή τη στιγμή η εφαρμογη KefaloniaToday.com δε λειτουργεί σε κινητά τηλέφωνα αλλά μόνο σε κανονικούς υπολογιστές.

Πίσω στις ερωτήσεις