Αδελφοποίηση Δήμου Κεφαλονιάς με το μεγαλύτερο κέντρο της Ορθοδοξίας στη Ρωσία

Eπίσκεψη Ρωσικής αντιπροσωπείας

Eπίσκεψη Ρωσικής αντιπροσωπείας

Επίσημη αντιπροσωπεία από την Ρωσία επισκέφτηκε σήμερα τον Αντιπεριφερειάρχη Κεφαλονιάς και Ιθάκης,  Σωτήρη Κουρή, στο πλαίσιο της διαδικασίας αδελφοποίησης του Δήμου Κεφαλονιάς με το μεγαλύτερο κέντρο της Ορθοδοξίας στη Ρωσία, την πόλη του Αγίου Σέργιου, Σεργκίεβ Ποσάντ.

Πιο συγκεκριμένα, τον Αντιπεριφερειάρχη επισκέφτηκαν ο Δήμαρχος του Σεργκίεβ Ποσάντ, Βλαντίμιρ Κόροτκοβ, ο Αναπληρωτής Δημάρχου, Σεργκέι Τοστανόφσκι, ο Αντιδήμαρχος, Ηλία Μπαρμπακάτζε και ο Σύμβουλος του Πρέσβη της Ρωσικής Ομοσπονδίας στην Αθήνα, Βαλέρι Νικολάεβ.

Τη ρωσική Αντιπροσωπεία συνόδευαν ο Ε. Κεκκάτος, Αντιδήμαρχος Δημοτικής Ενότητας Λειβαθούς, ο Δημήτρης Ζαφειράτος, Πρόεδρος της Κεφαλληνιακής Εταιρείας Ελληνορωσικής Φιλίας και ο Διευθυντής της Αστυνομίας, Π. Φιλίππου.

Η εθιμοτυπική επίσκεψη έγινε σε πολύ καλό κλίμα και ο Δήμαρχος, Βλαντίμιρ Κόροτκοβ, συνεχάρη τον κ. Κουρή για την υποστήριξη της προσπάθειας αδελφοποίησης.

Στο τέλος της συνάντησης οι δύο πλευρές αντάλλαξαν αναμνηστικά δώρα, ως επισφράγισμα της φιλίας και της συνεργασίας των δύο λαών.

email
Πηγή άρθρου: ΚefaloniaTodayTeam