Μύρτος – Η ομορφιά του ταξιδεύει μέχρι την Ν.Ζηλανδία

Η ομορφιά του Μύρτου ταξιδεύει στη Ν.Ζηλανδία

Η ομορφιά του Μύρτου ταξιδεύει στη Ν.Ζηλανδία

Είναι ίσως η πιο όμορφη παραλία που έχω πάει ποτέ (και μπορεί κάλλιστα να είναι το πιο όμορφο μέρος που έχω πάει) είναι η παραλία του Μύρτου στο νησί της Κεφαλλονιάς, στην Ελλάδα.

Ήμασταν για επίσκεψη στη Κεφαλλονιά για το γάμο ενός φίλου,  και αποφασίσαμε να εξερευνήσουμε το νησί λίγο.

Οδηγούσαμε κατά μήκος  του νησιού και είδα μια πινακίδα για την παραλία του Μύρτου , θυμήθηκα  τον τουριστικό οδηγό για το νησί και αναφερόταν στη παραλία αυτή,  στρίψαμε αριστερά και κατεβήκαμε το δρόμο  προς τα κάτω, ξαφνικά είδα την πιο ομορφότερη θέα που έχω δει ποτέ.

Ήμασταν τυχεροί που πήγαμε μια μέρα, όταν δεν υπήρχαν πολλοί άνθρωποι εκεί.

Αποφασίσαμε να κολυμπήσουμε, το νερό ήταν ζεστό και χρωματιστό αυτό το καταπληκτικό μπλε γαλάζιο.

Το μόνο που θυμάμαι είναι να βυθίζομαι στο νερό της παραλίας και μια μοναδική σκέψη να μου έρχεται στο μυαλό  “αυτό είναι το πιο όμορφο μέρος που έχω πάει ποτέ” (η οποία είναι μια μεγάλη πρόκληση για κάποιον που προέρχεται  από τη Νέα Ζηλανδία).

Η ηρεμία και η ομορφιά του τόπου,  μου έκανε εντύπωση και είχα “κολλήσει” μαζί του από τότε.

Δεν θα έπρεπε να  είχα φύγει τόσο σύντομα, αλλά σκέφτομαι συχνά πίσω  την στιγμή που ήμουν στο νησἰ  και  την πιο όμορφη στιγμή στην παραλία που είχα ποτέ στη ζωή μου.

Όταν διάβαζα τον τουριστικό οδηγό για τις παραλίες της Κεφαλλονιάς υπήρχε ένα σημείωμα που έλεγε  ότι αυτή η παραλία είχε «ελάχιστες παροχές». Ερχόμενοι από τη Νέα Ζηλανδία, όπου το μόνο που χρειαζόμουν ήταν  μια πετσέτα  και  αντηλιακό, αμέσως σκέφτηκα, “εγκαταστάσεις; τι είδους εγκαταστάσεις; χρειάζεστε  μια τέτοια  παραλία;”

Άποψη αναγνώστη, από την ιστοσελίδα της  Ν.Ζηλανδίας stuff.co.nz


email
Πηγή άρθρου: KefaloniaTodayTeam