Παραμυθένιος Γάμος …………….στην Μελισσάνη…..

Παραμυθένιος Γάμος στην Μελισσάνη

Παραμυθένιος Γάμος στην Μελισσάνη

Η Ομάδα του Τουριστικού Τύπου με επικεφαλής την δημοσιογράφο Eλένη Βαλλιανάτου και τον φωτογράφο Μάνο Μαλέα βρέθηκε στη Μελισσάνη Κεφαλονιάς στα πλαίσια αφιερώματος των έντυπων εκδόσεων Τourist press στα Ιόνια νησιά με θέμα< Γαμήλιος Τουρισμός..>

Η Μελισσάνη ένα ρομαντικό περιβάλλον ιδανικό για την τελετή γάμου με φόντο τα γαλάζια νερά της αποτελεί πλέον ένα δυναμικό προιόν για το νησί μας δημιουργώντας έμμεσα ένα μίνι ντοκιμαντέρ για μια πρώτη γνωριμία με την μυθολογία και την πολυμορφία της Κεφαλονιάς…

……’Eνα τέλειο σκηνικό ..για μια σημαντική μέρα.!Tο γαλάζιο σπήλαιο μπαίνει πλέον στην λίστα γάμου επώνυμων και μη ,ντόπιων και ξένων ….και η μυθική του αύρα σε συνδυασμό με τα κρυστάλλινα νερά του κάνει το γάμο …παραμυθένιο!!

Το 2012 η Ελλάδα έλαβε την πρώτη θέση στην κατηγορία Τουρισμού για νεόνυμφους Bestglobal Honeymoon Destination 2012 από τον μεγαλύτερο ταξιδιωτικό Οργανισμό της κίνας CTRIP. Στην Ευρώπη με την Ιταλία να βρίσκεται στην πρώτη θέση και να ακολουθεί η Ελλάδα, η Κύπρος και η Κροατία o Γαμήλιος Τουρισμός αποτελεί πλέον ένα ενδιαφέρον τουριστικό προιόν με σημαντικά έσοδα τόσο προς τις Δημοτικές αρχές όσο και προς την λοιπή τουριστική βιομηχανία.

Η Ομάδα του Τουριστικού Τύπου

Η Ομάδα του Τουριστικού Τύπου

Η Ομάδα του Τουριστικού Τύπου

Η γαμήλια φωτογράφηση σε ευφάνταστα σημεία με περίεργες ιδέες αποτελεί πλέον τάση…..γίνεται μόδα ….!!

Η εντατικοποίηση των δράσεων με εκθέσεις ,φιλοξενία Τουριστικων πρακτόρων και προσωπικοτήτων ..καθώς και διαδικτυακών διαφημιστικών εκστρατειών..κρίνεται απαραίτητη κυρίως προς αγορές προτεραιότητας οπως Ισραήλ, Λίβανο Ρωσία..

Γάμος στη Μελισσάμη

……..Η Κεφαλ<<ηνία>> κατέχει όλα τα εχέγγυα για να παίξει σε πεδίο ανταγωνισμού και να κατακτήσει τα πρωτεία…..

χρειάζεται μόνο . τόλμη και ιδέα…

Γάμος στη Μελισσάμη

…Δεν μένει παρά να ευχηθούμε στα νιόπαντρα ζευγάρια που επέλεξαν να <<πετάξουν στο νησί μας >>την γαμήλια ανθοδέσμη τους………………..βίον ανθόσπαρτον !!!