Αλβανοί έστησαν ενέδρα σε εστιάτορα στο Κατελειό

Επεισόδια στον Κατελειό

Επεισόδια στον Κατελειό

Οργή και αγανάκτηση στη κοινωνία της Κεφαλονιάς για τους «τσαμπουκάδες». Αντιπροσωπεία της «Χρυσής Αυγής» τώρα στο νοσοκομείο.

Έγινε και αυτό. Χθες το απόγευμα νεαρός (πιθανόν Αλβανικής καταγωγής) περνούσε έξω από το μαγαζί, γνωστού εστιάτορα στο Κατελειό. Ο νεαρός σήκωσε σκόνη έξω στο μαγαζί με αποτέλεσμα ο εστιάτορας να διαμαρτυρηθεί.

Και ενώ το συμβάν έληξε χωρίς να σημειωθεί καμιά άλλη λεκτική διένεξη, το βράδυ ο νεαρός κάλεσε και άλλους συντοπίτες του και περίμεναν στο παρκινγκ το επιχειρηματία. Με το που έφθασε, με κινηματογραφική ταχύτητα και …επαγγελματισμό, τον ακινητοποίησαν και άρχισαν με δολοφονική πρόθεση να το γρονθοκοπούν ανελέητα.

Όπως είπε στο e-kefalonia.net κάτοικος της περιοχής οι νεαροί πρέπει να ήταν Αλβανοί περίπου 6 με 7 άτομα.Μετά από ελάχιστά λεπτά και ενώ ο μαγαζάτορας ήταν αιμόφυρτος στο έδαφος, οι νεαροί – εγκληματίες έφυγαν με δύο αυτοκίνητα προς άγνωστη κατεύθυνση.Ο γνωστός μαγαζάτορας μεταφέρθηκε εσπευσμένα με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο.

Σήμερα έχει περάσει από αναλυτικές εξετάσεις που δείχνουν πολλαπλά κατάγματα.

Πριν από λίγο τον άτυχο Κεφαλλονίτη επισκέφθηκε αντιπροσωπεία της «Χρυσής Αυγής», ενώ σε ολόκληρη τη Κεφαλονιά υπάρχει οργή για τα κακοποιά στοιχεία που κλέβουν και σκορπούν το τρόμο στη γύρω περιοχή.Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει έντονος φόβος μήπως αναβιώσουν σκηνές όπως αυτές μετά τη δολοφονία του άτυχου ζευγαριού των Άγγλων, πριν περίπου 10 χρόνια, και ξεσηκωθεί ολόκληρη η κοινωνία της Κεφαλλονιάς.

email
Πηγή άρθρου: e-kefalonia.net