ΑΝ.Α.Σ.Α: κ. Σπύρου μην δεχθείτε τον εξευτελισμό του μνημονιακού Υπουργού

Θεόδωρος Γαλιατσάτος

Θεόδωρος Γαλιατσάτος (Πηγή φωτογραφίας: e-kefalonia.net)

ΕΙΣΤΕ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΤΩΝ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ, ΟΧΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ κ. ΜΑΝΙΑΤΗ!

Έχουν περάσει δεκαπέντε ολόκληροι μήνες από τότε που σε ανύποπτο χρόνο (Δεκέμβριος 2010) η ΑΝ.Α.Σ.Α έθετε με ανακοίνωση της το ζήτημα των υδρογονανθράκων στο Ιόνιο και ζητούσε από τον νεοεκλεγμένο περιφερειάρχη να λάβει τις κατάλληλες πρωτοβουλίες για την διασφάλιση των συμφερόντων της ΠΙΝ και των πολιτών της.

Η ΑΝ.Α.Σ.Α επανήλθε με επερώτηση της τον Μάιο του 2011,όταν είχαν ήδη καθορισθεί τα «οικόπεδα» που θα προχωρούσαν οι έρευνες. Και πρόσφατα τόσο η ΑΝ.Α.Σ.Α όσο και άλλες πλευρές κατήγγειλαν την συνεχιζόμενη απραξία του περιφερειάρχη , όταν στην Πάτρα σε συνεδρίαση του ΠΣ Δυτικής Ελλάδας ο μνημονιακός υπουργός κ. Μανιάτης βαπτίζοντας το Ιόνιο σε Πατραϊκό εξήγγειλε την κατακύρωση των αντισταθμιστικών στην Πάτρα!

Μετά από όλα αυτά «ξύπνησε» ο περιφερειάρχης και ζήτησε από τον υπουργό το αυτονόητο, να παρευρεθεί σε ειδική συνεδρίαση του ΠΣ Ιονίων και εισέπραξε την απαξιωτική του άρνηση με την δικαιολογία του «φόρτου εργασίας». Όπως μας ενημερώνει το σχετικό δελτίο τύπου της ΠΙΝ ,μετά από αυτό ο περιφερειάρχης θα επισκεφθεί τον υπουργό στο γραφείο του.

ΌΧΙ κ. ΣΠΥΡΟΥ, ΜΗ ΔΕΧΘΕΙΤΕ ΤΟΝ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ.

ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΠΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΩΝ ΙΟΝΙΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΚΛΕΙΣΤΟΥΣ ΤΟΙΧΟΥΣ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΤΟΥ.

ΑΝ ΔΕΝ ΕΠΙΜΕΙΝΕΤΕ κ. ΣΠΥΡΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΡΕΞΕΤΕ ΣΤΗΝ ΑΔΙΑΦΑΝΗ ΑΥΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΟΥ ΓΙΑ ΠΕΛΑΤΕΙΑΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΒΑΦΤΙΣΕ ΤΟ ΙΟΝΙΟ ΣΕ ΠΑΤΡΑΙΚΟ, ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΑΚΕΡΑΙΑ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΕΜΠΟΛΗΣΗ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ.

Αργοστολι,07/03/2012                   ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΓΑΛΙΑΤΣΑΤΟΣ

                                                               ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

                                                               ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΑΝ.Α.Σ.Α

Πηγή άρθρου: KefaloniaTodayTeam