Ανακοίνωση Ν.Ε. ΣΥΝ Κεφαλλονιάς – Ιθάκης

Συνασπισμός

Συνασπισμός(Πηγή φωτογραφίας:acarnania.blogspot.com)

Η υλοποίηση των αποφάσεων του τελευταίου Eurogroup θα μας οδηγήσει σε ένα κοινωνικό ολοκαύτωμα που δεν έχει προηγούμενο, ενώ φέρνει πιο κοντά την ανεξέλεγκτη χρεοκοπία.

Το τρίπτυχο, πρώτα οι τοκογλύφοι δανειστές , η δημοκρατία στο γύψο και ο κόσμος της εργασίας σε καθεστώς άγριας εκμετάλλευσης και ανασφάλειας, συνιστά το κυρίαρχο δόγμα των νεοφιλελεύθερων δυνάμεων σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Η καταπάτηση της εθνικής κυριαρχίας και η ωμή παρέμβαση στη δημοκρατική λειτουργία της χώρας μέσω της συγκρότησης του ειδικού λογαριασμού, της μόνιμης επιτροπείας και της απαίτησης για την κατά προτεραιότητα αποπληρωμής του χρέους δεν μπορεί να γίνουν αποδεκτά από τον ελληνικό λαό .

Στο διαρκή αγώνα για την ανατροπή της κοινωνικά απομονωμένης και πολιτικά απονομιμοποιημένης κυβέρνησης Παπαδήμου ο ελληνικός λαός δεν είναι μόνος του.

Έχει μαζί του ένα ογκούμενο πανευρωπαϊκό κίνημα συμπαράστασης που εκδηλώνει την αλληλεγγύη του συνειδητοποιώντας πως ό,τι εφαρμόζεται στη χώρα μας σήμερα ετοιμάζονται να το εφαρμόσουν στο σύνολο των ευρωπαϊκών κοινωνιών αύριο .

Σήμερα περισσότερο παρά ποτέ είναι εφικτό η νέα κοινωνική πλειοψηφία που δημιουργείται να εκφρασθεί και στο πολιτικό επίπεδο διαμορφώνοντας μια εναλλακτική πειστική πρόταση διακυβέρνησης.

 

Πηγή άρθρου: KefaloniaTodayTeam