Ανακοίνωση του Ν.Ο.Α για την αδελφοποίηση Λυκείου Ελληνίδων με το αντίστοιχο της Κύπρου

Λύκειο Ελληνίδων

Λύκειο Ελληνίδων

Με χαρά μας παρευρεθήκαμε και παρακολουθήσαμε την τελετή Αδελφοποίησης του Λυκείου Ελληνίδων Παράρτημα Κεφαλλονιάς  με το Λύκειο Ελληνίδων Αμμοχώστου Κύπρου που εδρεύει στη Λεμεσό.

Εκφράζουμε τα συγχαρητήρια μας προς την Πρόεδρο  κα Μοσχονά Ευρώπη για την επιτυχία της διοργάνωσης αλλά και για την πράξη αυτή , η οποία μας έφερε πίσω δώδεκα χρόνια (2000) και μας ξύπνησε μνήμες  όταν ο Όμιλός μας αδελφοποιήθηκε με το Ναυτικό Όμιλο Αμμοχώστου Κύπρου που εδρεύει κι αυτός στη Λεμεσό με ανταλλαγή Συμφώνου Αδελφοποίησης και στις δύο πόλεις (Αργοστόλι  , Λεμεσός) και με ανάλογες αθλητικές εκδηλώσεις.

Μάλιστα , παρευρίσκετο και στη δική μας αδελφοποίηση στην Κύπρο, η Πρόεδρος του Λυκείου Ελληνίδων , ποιήτρια και πρώην Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού Κύπρου, κα Κλαίρη Αγγελίδου.

Ευχόμαστε η Αδελφοποιήση να γίνει αφορμή εκδηλώσεων και ανταλλαγών μεταξύ των αδελφών μας Κυπρίων και με την ευκαιρία προτείνουμε στο Λύκειο Ελληνίδων τη μελλοντική μας συνεργασία για τις από κοινού εκδηλώσεις πολιτισμού και αθλητισμού σε σχέση με την Αμμόχωστο, ώς και οι δύο αδελφοποιημένοι με αυτούς.