“Ανεξαρτητοποίηση” της Παλλικής ζητούν 2.500 υπογραφές

Ληξούρι

Ληξούρι

Το ψήφισμα που εξέδωσε η λαϊκή συνέλευση, που πραγματοποιήθηκε εχθές στην πλατεία του Ληξουρίου, για την επανασύσταση του Δήμου Ληξουρίου – Παλικής, συγκέντρωσε σε δώδεκα μόνο ώρες πάνω από δύο χιλιάδες πεντακόσιες (2.500)!!!! υπογραφές.

Συνεχίζουμε την συγκέντρωση υπογραφών εντός και εκτός Κεφαλληνίας. Η βούληση των κατοίκων του Ληξουρίου και όλης τη επαρχίας Πάλλης για αυτοδιοίκηση του τόπου τους εκδηλώθηκε πανηγυρικά και καθολικά.

Το ψήφισμα που φέρει το αίτημα των κατοίκων της επαρχίας Πάλλης για ικανοποίηση του απόλυτου δικαιώματος τους να διευθύνουν οι ίδιοι την τύχη του τόπου τους, ιδίως μετά τους δύο πρόσφατους καταστρεπτικούς σεισμούς, θα επιδοθεί σε κάθε αρμόδιο για την επανασύσταση του Δήμου.

Η οργανωτική του ψηφίσματος επιτροπή

Κώστας Κονταρίνης, Ηλίας Παρίσης, Αγλαϊα Βουτσινά, Διονύσης Περδίκης, Γεώργιος Έρτσος, Μαριλένα Λυκούδη, Ιωσήφ Β. Λουκέρης, Σταμάτης Λαδάς, Γεράσιμος Βασάλας, Παναγιώτης Αντωνιάδης.

Όχι στην ισοπέδωση του Καλλικράτη – Αυτοδιοίκητο Ληξούρι. Δείτε στο http://www.kefaloniatoday.com/politika/parapolitika/lixouri-ochi-stin-isopedosi-tou-kallikrati-aftodiikito-lixouri-tora-91826.html

email