Αντιπαράθεση Τ.Κουίκ με τον Διοικητή του Νοσοκομείου Κεφ/νίας

Νοσοκομείο Αργοστολίου

Νοσοκομείο Αργοστολίου

Ο Βουλευτής Επικρατείας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ, ο οποίος είναι και Κοινοβουλευτικός Υπεύθυνος των νησιών του Ιονίου, απαντώντας σε ερώτηση που του έκανε από την Κεφαλονιά ο δημοσιογράφος Σάκης Βούτος σχετικά με σημερινή (11/10/2013) ανακοίνωση του Διοικητή του Νοσοκομείου Αργοστολίου Δημήτρη Αυγουστάτου, έκανε την εξής δήλωση:

«Δεν θα χάσω άλλο το χρόνο μου ασχολούμενος με τα «έργα και ημέρες» του κ. Αυγουστάτου, του οποίου την παραίτηση του τη ζήτησα προσωπικά στο γραφείο του, παρουσία των στελεχών των ΑΝΕΛ, διαπιστώνοντας ότι είναι ακατάλληλος για τη Διοίκηση του Νοσοκομείου Αργοστολίου.

Ό,τι είπε ο Πρόεδρός μας Πάνος Καμμένος ισχύει στο ακέραιο και διαπιστώνω για μία ακόμα φορά ότι τον διακατέχει η αναξιοπιστία και η έλλειψη θάρρους να αναγνωρίζει τις αλήθειες, αντιμετωπίζοντας τα πάντα με ψέματα.

Του συνιστώ να κάνει λίγο υπομονή, διότι ανεξάρτητα με το αν θα πάρει, όπου να’ ναι, το δρόμο για το σπίτι του, θα κληθεί να δώσει πολλές εξηγήσεις, για πολλά ζητήματα, στη Δικαιοσύνη, καθώς οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ θα καταθέσουν ολόκληρο φάκελο για τη λειτουργία του Νοσοκομείου Κεφαλληνίας επί των ημερών του».

 Εδώ να σας παραθέσουμε και τις  δηλώσεις του κ.Αυγουστάτου στις οποίες απαντά ο κ. Κουίκ

Όταν ο κος Κουίκ επισκέφθηκε το Νοσοκομείο για δεύτερη φορά και ζήτησε να επισκεφθεί την Νέα Πτέρυγα έγινε ένα ατυχές γεγονός το οποίο αναγνώρισαν όλοι οι παριστάμενοι εκπρόσωποί των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και δεν αφέθηκε καμία υπόνοια από κανένα ότι το γεγονός έγινε επίτηδες για να μην δει οι κος Κουίκ την Νέα Πτέρυγα.

Η Επίσκεψη των Γερμανών στο Νοσοκομείο μου ζητήθηκε από τον Δήμο Κεφαλονιάς στα πλαίσια αδελφοποίησης με κάποια Γερμανική Πόλη και δεν είχα δικαίωμα να αρνηθώ.

Κε Καμμένε

Εσείς ζητήσατε να επισκεφθείτε το Νοσοκομείο.

Δεν γνωρίζατε το ατυχές γεγονός με τον κ Κουίκ;

Εσείς το εντάξατε στο πρόγραμμά σας και το ανακοινώσατε τρείς ημέρες πριν.

Τι συνέβη ενώ σας περίμεναν οι δημοσιογράφοι στην είσοδο του Νοσοκομείου και τελευταία στιγμή απαξιώσατε και υποτιμήσατε το Νοσοκομείο μας;

ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ 11-10-2013

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΑΤΟΣ

ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ Γ.Ν.ΚΕΦ/ΝΙΑΣ

email