Aπάντηση Γραφείου Τύπου του Δημάρχου σε δημοσίευμα

Δημαρχείο Κεφαλλονιάς

Δημαρχείο Κεφαλλονιάς

Tο άσβεστο  πάθος  της κ. Χιόνη  και η “ μάχη της τσιχλόφουσκας” 

Εν μέσω καλοκαιρινής ραστώνης και εξαιρετικά υψηλών θερμοκρασιών η κ. Ελένη Χιόνη “ξαναχτύπησε” προφητεύοντας για μία ακόμη φορά την διάλυση της παράταξης της Δημοτικής Αρχής και κατ’επέκταση του δημοτικού συμβουλίου.

Σε ό,τι αφορά την Δημοτική Αρχή θα θέλαμε να επισημάνουμε τα ακόλουθα:

  1. Φαίνεται ότι η κ. Χιόνη υιοθετεί την λαϊκή ρήση “Από Αύγουστο χειμώνα και από Μάρτη καλοκαίρι” καθώς, αν και βρισκόμαστε μόλις στις αρχές του Αυγούστου, σε πρωτοσέλιδο άρθρο στην ιστοσελίδα της αναφέρεται σε πιθανά σενάρια που θα λάβουν χώρα στις 6 Ιανουαρίου! Για την ώρα θα της συστήναμε να μην βιάζεται τόσο πολύ να φέρει τον χειμώνα στο νησί μας αλλά, μιας και επικρατούν υψηλές θερμοκρασίας να ρίξει καμιά βουτιά σε κάποια από τις εκατοντάδες όμορφες παραλίες που διαθέτει ο τόπος μας.
  2. Η κ. Χιόνη, από την αρχή κιόλας της θητείας αυτής της δημοτικής αρχής συνεχώς επιβεβαιώνει μία άλλη λαϊκή ρήση που λέει ότι “ο πεινασμένος καρβέλια ονειρεύεται” καθώς, συνεχώς προφητεύει την διάλυση της δημοτικής αρχής και του δημοτικού συμβουλίου που, μέχρι σήμερα όμως, παραμένει όνειρο απατηλό. Και έτσι θα μείνει μέχρι το τέλος.
  3. Η κ. Χιόνη αγνοεί την στοιχειώδη νομοθεσία που διέπει τους Καλλικρατικούς Δήμους. Ακόμη και στην υποθετική περίπτωση που το σενάριό της για τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου θα είχε κάποια βάση, αυτό σκοντάφτει στην Καλλικρατική νομοθεσία που επιβάλλει ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου να είναι από την πλειοψηφούσα παράταξη και μόνο από αυτήν, ανεξάρτητα με το πόσους συμβούλους διαθέτει την χρονική στιγμή της εκλογής. Άρα και αυτό είναι άλλο ένα όνειρο θερινής νυχτός.
  4. Αγνοεί επίσης μία άλλη πολύ σημαντική λεπτομέρεια. Ότι οι εξουσίες Δημάρχου και Δημοτικού Συμβουλίου είναι διακριτές και άρα δεν επηρεάζονται από την κατάσταση του δημοτικού συμβουλίου. Πέρα από τις αρμοδιότητες του Δημάρχου και αναφορικά με τις αρμοδιότητες του δημοτικού συμβουλίου παραθέτουμε το εξής ερώτημα: Για παράδειγμα δηλαδή αν ο Δήμαρχος φέρει στο σώμα του Δημοτικού Συμβουλίου κάποια πρόταση για ένα μεγάλο έργο για την Κεφαλλονιά, νομίζει η κ. Χιόνη ότι οι αιρετοί Δημοτικοί Σύμβουλοι θα ψηφίσουν αντίθετα; Νομίζει ότι θα ψηφίσουν ενάντια στο συμφέρον του τόπου; Σε όποια παράταξη κι αν ανήκουν.
  5. Είναι κάτι παραπάνω από προφανές και το τονίζουμε για μία ακόμη φορά ότι το άσβεστο πάθος της κ. Χιόνη για τον κ. Παρίση την οδηγεί σε αυτή την σωρεία των δημοσιευμάτων από την αρχή της θητείας της δημοτικής αρχής. Δημοσιεύματα που δεν μπορούν να βρουν ούτε ένα θετικό μέσα σε όλα αυτά που έχει κάνει ο Δήμος 1,5 χρόνο τώρα Ποιός λογικός άνθρωπος μπορεί να πιστέψει ότι 1,5 χρόνο τώρα ο “φούρνος” του Παρίση βγάζει μόνο “στραβά” ψωμιά και δεν έχει βγάλει ούτε ένα “ίσιο”; Την εξήγηση την δίνει μόνο το πάθος…
  6. Γιατί η κ. Χιόνη δεν υπογράφει τα δημοσιεύματά της, αφού αυτή είναι η άποψή της για την Δημοτική Αρχή, αλλά επιμένει σε αυτήν, την χωρίς καμία δεοντολογία και απαράδεκτη ανωνυμία; Και άλλοτε εμφανίζεται στο βαθυστόχαστο site της ως δημότης, άλλοτε ως εκλογολόγος, άλλοτε ως αγανακτισμένος πολίτης, ενώ όλοι πια γνωρίζουν ότι πίσω από αυτά τα ψευδώνυμα κρύβεται η ίδια και το πάθος της.
  7. Τέλος, την ώρα που η Δημοτική Αρχή, μέσα σε αυτή την εξαιρετικά δύσκολη οικονομική συγκυρία που διανύουμε, δίνει την μάχη της καθημερινότητας, δίνει την μάχη για την μελέτη και την δημοπράτηση μεγάλων έργων για τον τόπο, δίνει την μάχη για την παραγωγή έργου, η κ. Χιόνη δίνει την “μάχη της τσιχλόφουσκας, καθώς όλα όσα κατά καιρούς γράφει κατά της Δημοτικής Αρχής, πριν καν προλάβουν να αναρτηθούν, σκάνε σαν τσιχλόφουσκες καθώς είναι ανυπόστατα, έωλα και υπάγονται στην σφαίρα της φαντασίας της συντάκτριάς τους.

Πλέον, η πρακτική της έχει ήδη αποκαλυφθεί οριζοντίως στην κεφαλονίτικη κοινωνία, όλοι γνωρίζουν πια τον ρόλο και τους στόχους της και το μόνο θετικό που πια καταφέρνει με τα λιβελογραφήματα της, είναι να προκαλεί γέλιο στους πολίτες, κάτι που είναι χρήσιμο στην δύσκολη εποχή που διανύουμε.

Από το Γραφείου Τύπου

Σας παραθέτουμε για ενημέρωση σας το δημοσίευμα  και την φωτογραφία του kefaloniapress για το οποίο γίνεται λόγος.

Δημαρχείο Κεφαλλονιάς

Οι 25 που έγιναν 22 !

Οι 22 που μπορεί να γίνουν 20 εντός των επόμενων ημερών , και  oι εκλογές του Γενάρη για το νέο προεδρείο του δημοτικού συμβουλίου είναι τα μεγάλα θέματα που προκαλούν τρόμο στο Δημαρχιακό Μέγαρο.

Ας δούμε πως έχει η κατάσταση :

Στο δημοτικό συμβούλιο Κεφαλλονιάς που εκλέχθηκε στις 14 Νοεμβρίου 2011, ο συνδυασμός του Δήμαρχου Αλέξανδρου Παρίση κέρδισε μια άνετη πλειοψηφία με 25 συμβούλους ,στο 41μελές Δημοτικό Συμβούλιο.

Ο συνδυασμός του Μάρκου Κοτσιλίνη εξέλεγε 10 δημοτικούς συμβούλους, ο συνδυασμός του ΚΚΕ (ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ) 3, και ο συνδυασμός του Θεόφιλου Μιχαλάτου , επίσης 3 συμβούλους.

Πολύ σύντομα ανεξαρτητοποιήθηκαν από την παράταξη του Δήμαρχου δυο σύμβουλοι του: Βασίλης Ρουχωτάς και Νέστορας Βεντούρας . Ο πρώτος μετά από την διαγραφή και την αποκαθήλωσή του on camera από τον Δήμαρχο, ο δε δεύτερος ακολούθησε τον πρώτο.

Πριν λίγες ημέρες ο Δημοτικός Σύμβουλος Σάμης , Δημήτρης Φιορεβάντες , πρωτοκόλλησε στο Δημαρχείο την ανεξαρτητοποίηση του από τον Συνδυασμό του Δήμαρχου.

Άρα σήμερα, ο Δήμαρχος μετρά επισήμως 22 Δημοτικούς Συμβούλους -μέλη της παράταξης του. Ποιος το περίμενε ότι ο νικητής Αλέξανδρος Παρίσης με «πλεόνασμα» τον Γενάρη του 2011 , 9 συμβούλους, σήμερα, λίγο μετά το χρόνιασμα στον Δημοτικό θώκο, θα είχε υποστεί τέτοια εσωπαραταξιακή ήττα!

Ο κίνδυνος της απώλειας της δεδηλωμένης!

Μπορεί στα χαρτιά να υπάρχει ακόμα η πλειοψηφία των 22 συμβούλων , στην πραγματικότητα όμως ο Δήμαρχος ακροβατεί με την απώλεια της δεδηλωμένης!! Δεν είναι μυστικό , γιατί έχουν κατά καιρούς εκφραστεί δημόσια, ότι προ των πυλών της ανεξαρτητοποίησης ή και της παραίτησης ή της αποστασιοποίησης, βρίσκονται οι Αντιδήμαρχοι : Σπύρος Ματιάτος και Γεράσιμος Βαγιωνίτης , ενώ σε μια κλωστή κρέμεται η σχέση με το Δημαρχείο των : Σάββα Σαββαόγλου Ελπίδας Κατσαϊτη , (παραιτήθηκε ήδη από την Διαδημοτική Επιχείρηση με σοβαρότατες καταγγελίες) , Βασίλη Καμπίτση (προσχώρησε τους Ανεξάρητους Ελληνες, ως υποψήφιος βουλευτής στις εκλογές του Μαϊου).

Εάν δύο από τους ανωτέρω, προχωρήσουν σε ανεξαρτητοποίηση από την παράταξη του Δήμαρχου, τότε ο Αλέξανδρος Παρίσης χάνει και την πλειοψηφία στο δημοτικό συμβούλιο και την δεδηλωμένη στην κοινωνία!!!

Να γιατί πιστεύουμε ότι από δω και πέρα το Δημοτικό Συμβούλιο θα θυμίζει περισσότερο τον «τρόμο στο δρόμο με τις Λεύκες» , παρά όργανο πολιτικών αποφάσεων και .. προβληματισμού.

Ο Δήμαρχος από δω και πέρα θα αναγκαστεί να κάνει τον «λοχία», να συμμαζεύει τα ασυμμάζευτα σε κάθε θέμα που θα συζητείται στο Δημοτικό Συμβούλιο, προκειμένου να περνάει τις αποφάσεις του και βέβαια να είναι μονίμως «υποχρεωμένος» στην στήριξη του Θεόφιλου.

Για πόσο χρονικό διάστημα μπορεί να κρατήσει αυτό; Για πόσο μπορεί και ο ίδιος ο Δήμαρχος , σαν άνθρωπος, να αντέξει αυτό το ψυχοφθόρο κλίμα; Αυτή την απίστευτη πίεση;

Ο ρόλος του “Ανεξάρτητου” Θεόφιλου Μιχαλάτου

Mέχρι τώρα ο Θεόφιλος Mιχαλάτος, παρέχει τυφλή ψήφο εμπιστοσύνης στον Αλέξανδρο Παρίση, με «αντάλλαγμα» αφενός την προεδρεία στην ΔΕΥΑ και αφετέρου το πολυθρύλητο δάνειο των 3,5 εκατ. για τις οφειλές του πρώην Δήμου Λειβαθούς.

Όμως, σε 17 μήνες έχουμε δημοτικές εκλογές και πολλοί λένε ότι ο Θεόφιλος θα διεκδικήσει την Δημαρχία, ανεξάρτητα των παθιασμένων δημόσιων δηλώσεων καρδιακών φίλων του, περί δεύτερης τετραετίας Παρίση

Τα γεγονότα άλλα δείχνουν.

Τα γεγονότα δείχνουν ότι ο Θεόφιλος αποφεύγει τις δημόσιες εμφανίσεις με τον Δήμαρχο και κρατάει αποστάσεις ασφαλείας, παρόλο που μπορεί την προηγούμενη ή την επόμενη μέρα , να βρίσκεται μαζί του στο τραπέζι του Μεγάρου και να υποδέχονται μαζί δημότες και ,μαζί, να λύνουν «ζητήματα». Συγνώμη. Οχι ακριβώς μαζί.. Πάντα υπάρχει ανάμεσά τους και το «τρίτο» πρόσωπο, η σκιά του Μεγάρου..

Τι θα κάνει λοιπόν από δω και πέρα ο Θεόφιλος;

Γη και ύδωρ στον Αλέξανδρο Παρίση, ή με ελαφρά πηδηματάκια τον αδειάζει με το «έχω δουλειά», «λείπω ταξίδι» , «δεν πιάνει το τηλέφωνό μου» και άλλα παρόμοια;

Κατά την ταπεινή μας γνώμη, ο Θεόφιλος ετοιμάζεται να διεκδικήσει την Δημαρχία και αυτό είναι σε γνώση και έγκριση πολλών και «στενών» συνεργατών του Δήμαρχου.

Μην περιμένετε όμως ανατροπές από τον Θεόφιλο στην διάρκεια της θητείας του παρόντος Δημοτικού Συμβουλίου.

Το ποτήρι της τυφλής υποστήριξης στον Δήμαρχο θα το πιει έως την τελευταία γουλιά, θα τον στηρίξει έως την τελευταία μέρα και ως την τελευταία ημέρα επίσης, θα αποφεύγει τις δημόσιες εμφανίσεις μαζί του.

Και ο Μάρκος; Τι ρόλο θα παίξει;

Για να είμαστε δίκαιοι , στο Δημοτικό Συμβούλιο Κεφαλονιάς, υπάρχει και ο Μάρκος Κοτσιλίνης, αν ενθυμείστε ακόμα την παρουσία του.

Δεν ξέρουμε τι είναι αλήθεια και τι όχι, από αυτά που ακούγονται και γράφονται , πως δήθεν ο Δήμαρχος «έχει στο χέρι» τον επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης.. Εμείς θα σας αποδείξουμε με γεγονότα ότι στις πιο δύσκολες στιγμές του Δήμαρχου, ο Μάρκος ήταν αυτός που …καθάρισε

Για θυμηθείτε :

√ Στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για το δάνειο του πρώην Δήμου Λειβαθούς , σύμβουλοι του Δήμαρχου ΔΕΝ ψήφισαν την εισήγησή του, η απόφαση δεν είχε πλειοψηφία , τα τριάμισι εκατομμύρια ευρώ, ήταν στον αέρα , αλλά ήλθε ως από μηχανής θεός η ψήφος του Μάρκου Κοτσιλίνη και συμβούλων του που ψήφισαν την πρόταση του Δήμαρχου και έτσι φορτώθηκε η Κεφαλονιά ένα ακόμα χρέος.

Σε αυτήν την ψηφοφορία ακούστηκε ότι έβαλε το χεράκι του και ο πρώην βουλευτής Σπύρος Μοσχόπουλος ο οποίος λόγω Φραντζή (που «ακούμπαγε» το δάνειο των 3,5 εκατ.) επιστρατεύτηκε να πείσει κάποιους συμβούλους του Κοτσιλίνη που «κλότσαγαν», να ψηφίσουν υπέρ του δανείου.

√ Στην συνεδρίαση για με την εκπροσώπηση του Επιμελητηρίου στο Λιμενικό Ταμείο η πρόταση του Δήμαρχου ΔΕΝ είχε πλειοψηφία. Δεν την ψήφισαν 4 !!! αντιδήμαρχοι : Σπύρος Ματιάτος, Σάββας Σαββαόγλου, Γεράσιμος Βαγιωνίτης, Νίκος Παπαδάτος) και τουλάχιστον άλλοι τρεις δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης του Δήμαρχου , δεν ήθελαν τον μυστικοσύμβουλο του Δημάρχου σε θέση κλειδί. Η σανίδα σωτηρίας ήλθε και πάλι…. από τον Μάρκο.

Γράφοντας αυτό το σημείωμα, θυμήθηκα το άρθρο του Kefalonia Press , http://kefaloniapress.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=27247&Itemid=38 , στις 21/2/2012. Είχατε επισημάνει σχεδόν προφητικά «η μείζον αντιπολίτευση του Μάρκου Κοτσιλίνη (ΠΑΣΟΚ) μπορεί να γίνει μια ανεπάντεχη δεξαμενή άντλησης ψήφων υπέρ των σχεδίων της Δημοτικής Αρχής και του Μεγάρου»!!!

Θα ενθυμείστε φαντάζομαι την αντίδραση του κόσμου (και όχι μόνο του ΠΑΣΟΚ) σε αυτήν την επιλογή του Μάρκου , για την οποία ο ίδιος αναγκάστηκε να απολογηθεί με ανακοίνωση (σημ. διαβάστε την εδώ : http://kefaloniapress.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=27311&Itemid=38 .

Όμως, παρά τις κατά καιρούς ανακοινώσεις του , δυστυχώς για αυτόν, μέχρι σήμερα δεν έχει κάνει κάτι το δραστικό ως αντιπολίτευση , ώστε να καταφέρει να βγάλει από πάνω του την ρετσινιά της «συναλλαγής» με το Μέγαρο. Εξάλλου και ο ίδιος ομολογεί ότι αυτός «ξελάσπωσε» τον Δήμαρχο από μια δύσκολη θέση. (Την δυσκολότερη ισχυρίζονται κάποιοι αφού η καταψήφιση της πρότασης συμμετοχής του Επιμελητηρίου στο ΔΣ του Λιμενικού Ταμείου, θα σήμαινε προσωπικό στραπάτσο του ίδιου του Δήμαρχου).

Σαν εφιάλτης αντηχεί ακόμα στα αυτιά των οπαδών του ΠΑΣΟΚ, το περίφημο «προχώρα Δήμαρχε, είμαστε μαζί σου», του Μάρκου Κοτσιλίνη. Ποιος ψηφοφόρος του Μάρκου μπορεί να το ξεχάσει αυτό;

√ Και βέβαια υπάρχει η πρόσφατη στήριξη των επιλογών της δημοτικής πλειοψηφίας από τον Μάρκο Κοτσιλίνη και τους συμβούλους του με την υπερψήφιση της πρότασης του Δήμαρχου να μην δοθεί ο Ξενώνας του Πόρου για τις αρχαιολογικές ανασκαφές στην περιοχή!!!

Και όχι μόνο αυτά.

Έχουν καταγραφεί πλήθος αποφάσεων που η στήριξη των Δημαρχιακών επιλογών από τον συνδυασμό της αξιωματικής αντιπολίτευσης υπό τον Μάρκο Κοτσιλίνη έχει δημιουργήσει σοβαρά ερωτηματικά, και σε κάθε περίπτωση έχει ξεθωριάσει την αξιοπιστία του κάποτε ισχυρού στελέχους του ΠΑΣΟΚ, τόσο μέσα στο ίδιο του το κόμμα (λέμε τώρα) αλλά κυρίως στην κοινωνία. «Στον Δήμο Κεφαλονιάς δεν υπάρχει αξιωματική αντιπολίτευση», αυτή είναι η ετυμηγορία της τοπικής κοινωνίας.

Η κατάρρευση του Μεγάρου έρχεται..

Όπως και να είναι πάντως τα πράγματα, ακόμα και με την υποστήριξη του Μάρκου Κοτσιλίνη και του Θεόφιλου Μιχαλάτου, ο Δήμαρχος από δω και πέρα θα ζει με τον τρόμο της καταψήφισης των προτάσεών του και την κατάρρευση της δημοτικής πλειοψηφίας στην διάρκεια των συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου. Ανά πάσα ώρα και στιγμή θα βρίσκεται «όμηρος», στην ανάγκη των ψήφων του Θεόφιλου.

Βασίλης Ρουχωτάς και Ανεξάρτητοι του ΔΣ μπαίνουν δυναμικά στο προσκήνιο την 1η Γενάρη 2013!

Πολύ αμφιβάλλουμε αν το Μέγαρο έχει ασχοληθεί με την πρώτη συνεδρίαση του νέου έτους και τι συμφορές μπορεί αυτή να φέρει σε όλο το σύστημα που διοικεί σήμερα το Δημαρχείο.

Ας είμαστε συγκεκριμένοι.

Σύμφωνα με τον «Καλλικράτη» στις 6 Ιανουαρίου 2013 (την πρώτη Κυριακή του 2013), ο πρώτος σε σταυρούς σύμβουλος του επιτυχόντος συνδυασμού θα συγκαλέσει το δημοτικό συμβούλιο για να εκλέξει το προεδρείο και τα μέλη της οικονομικής επιτροπής.

Που βρίσκεται η είδηση;

√τι ο πρώτος σε σταυρούς δημοτικός σύμβουλος του επιτυχόντος συνδυασμού είναι ο ανεξαρτητοποιημένος Βασίλης Ρουχωτάς με 1.195 σταυρούς προτίμησης!!

Ο συγκεκριμένος νόμος του «Καλλικράτη» κάνει σαφή διάκριση μεταξύ του επιτυχόντος συνδυασμού και της δημοτικής παράταξης. Για το Νόμο δεν αλλάζει τίποτε στα δικαιώματα του πρώτου σε σταυρούς συμβούλου αν αυτός παραμένει ή όχι στην ίδια παράταξη. Όπως και δεν αλλάζει τίποτε για την συμμετοχή του σε όλες τις διαδικασίες που αφορούν «τον επιτυχόντα συνδυασμό».

Τι σημαίνει αυτό;

Ότι την σύγκλιση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 6 Ιανουαρίου 2013 θα κάνει ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Βασίλης Ρουχωτάς!

Ένα το κρατούμενο. Γιατί έχουμε και δεύτερο!

Σύμφωνα με τον Καλλικράτη, οι ανεξάρτητοι σύμβουλοι (μέχρι στιγμής είναι οι : Ρουχωτάς, Βεντούρας και Φιορεβάντες) αλλά και όσοι άλλοι στην πορεία μπορεί να δηλώσουν «ανεξάρτητοι» από τον συνδυασμό του Δήμαρχου, συμμετέχουν ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ στην εσωτερική διαδικασία του συνδυασμού του Αλέξανδρου Παρίση για την υπόδειξη του υποψήφιου Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου!

Δηλαδή, ο Καλλικράτης επιβάλλει συνεδρίαση των 25 συμβούλων που εκλέχτηκαν το Νοέμβριο του 2010 με τον Αλέξανδρο Παρίση, στην οποία θα αποφασίσουν κατά πλειοψηφία ποιόν θα προτείνουν για πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου και βέβαια από την συνεδρίαση θα τηρηθούν πρακτικά.

Τα πρακτικά και οι αποφάσεις αυτής της συνεδρίασης (χαράς τον που θα την παρακολουθήσει) θα διαβαστούν στο Δημοτικό Συμβούλιο ως πρόταση της παράταξης.

Ο επόμενος εφιάλτης του Δήμαρχου θα είναι η εκλογή του «αρεστού» του ως πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου. Ο οποίος ,για να εκλεγεί , θα πρέπει να εξασφαλίσει την πλειοψηφία των ψήφων των παρόντων στην συνεδρίαση Δημοτικών Συμβούλων.

Αντιλαμβάνεστε λοιπόν, τι πρόκειται να συμβεί αν μέχρι τις 6 Ιανουαρίου έχουν ανεξαρτητοποιηθεί άλλοι δυο σύμβουλοι από το ψηφοδέλτιο του Αλέξανδρου Παρίση.

Μια λέξη αρκεί : Κόλαση!

Βεβαίως και θα προσφέρει «χέρι βοήθειας» ο Θεόφιλος. Βεβαίως και θα εκλεγεί ο υποψήφιος πρόεδρος που θα προτείνει ο Δήμαρχος , με ψήφους του Θεόφιλου,όμως η Δημοτική Αρχή θα έχει ομολογήσει δημόσια ότι δεν διαθέτει πλέον την πλειοψηφία..ο δρόμος για την κόλαση θα έχει ανοίξει και θα είναι χωρίς επιστροφή..

email
Πηγή άρθρου: ΚefaloniaToday Team