Απάντηση Σ.Σολωμού στον Κώστα Ζαπάντη

Σολωμός Σπυρονικόλας

Σολωμός Σπυρονικόλας

Επειδή η τοπική κοινωνία που ζούμε είναι μικρή , θα έπρεπε να προσέχατε λίγο περισσότερο. Πριν με χαρακτηρίσετε ανίδεο και απολίτιστο ,θα έπρεπε να θυμηθείτε ότι 8 χρόνια εκλεγόμουν με τον συνδυασμό του κ. Γεράσιμου Μεταξά και μάλιστα είχα υπηρετήσει και ως Αντιδήμαρχος μαζί του.

Επίσης τα 2,5 χρόνια που από τύχη διατελέσατε Δήμαρχος Ελειού Πρόννων , εσείς ο ίδιος με προτείνατε πρόεδρο της Κοινωφελούς επιχείρησης του Δήμου. Ως δημοτικός Σύμβουλος αυτά τα 8 χρόνια ήμουν άψογος εφόσον ευθυγραμμιζόμουν με τις απόψεις σας. Ξαφνικά λίγο πριν τις εκλογές ,όταν βεβαιωθήκατε ότι θα συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο του κ Παρίση , έγινα το μαύρο πρόβατο στην παρέας.

Έχω μάθει να σέβομαι τις δημοκρατικές διαδικασίες . Εφόσον λοιπόν το Τοπικό Συμβούλιο Πόρου αποφάσισε να μην δοθεί το κτίριο για Αρχαιολογικές δραστηριότητες αλλά μόνο στο Πανεπιστήμιο Simon Frazer εφόσον ζητηθεί , εγώ θα πορευτώ μαζί τους.

Τέλος κ. Ζαπάντη εσείς ο πάνσοφος , ο αλάνθαστος, ο τέλειος και ο μορφωμένος , θα έπρεπε να γνωρίζετε ότι ο χλευασμός και η ειρωνεία, δεν συγκαταλέγονται στις ανθρώπινες αρετές.

Αντιδήμαρχος

Σολωμός Σπυρονικόλας

email
Πηγή άρθρου: http://pronoikefalonias.blogspot.gr