Απολογισμός Ταξιδίου Κλιμακίου Αθλητών στην Σερβία

Kλιμάκιο αθλητών στην Σερβία

Kλιμάκιο αθλητών στην Σερβία

Με εξαιρετική επιτυχία ολοκληρώθηκε το ταξίδι των Μοτοσικλετιστών Αθλητών, με επικεφαλής τον κ.Δ.Σταθάτο, από την Κεφαλλονιά στην Σερβία.

Συγκεκριμένα, την τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου 2012, ειδική ταξιδιωτική αποστολή με Μοτοσυκλετιστές – Αθλητές, υπο την Αιγίδα του Δήμου και της Α/Περιφέρειας Κεφαλλονιάς, μετέβη στο Sabac της Σερβίας με σκοπό την μεταφορά «Μηνύματος Φιλίας και Αλληλεγγύης» με την Πόλη που είχε Αδελφοποιηθεί  με τον τότε Δήμου Αργοστολίου.

Ο Πρόξενος της Σερβίας στην Κεφαλλονιά , κ.Β.Ρουχωτάς φρόντισε με επιτυχία τόσο για την φιλοξενία των Αθλητών από το Moto Klub Civija Sabac , Πρόεδρος του οποίου είναι ο κ. Dragan Nikolic όσο και τις θεσμικές επαφές με τον Δήμαρχο Sabac, κ.Milos Milosevic και τον Μητροπολίτη Sabac – Valjevo, Lavredio.

Τιμητικές Πλακέτες και Αναμνηστικά Δώρα, προσέφεραν οι Αθλητές μας εκ μέρους του Μητροπολίτη Κεφαλλονιάς κ.κ.Σπυρίδωνα, του Δημάρχου κ.Α.Παρίση , του Α/Περιφερειάρχη κ.Σ.Κουρή και του Πρόξενου κ.Β.Ρουχωτά.

Η Αποστολή επέστρεψε με τις καλύτερες εντυπώσεις  απο την εγκάρδια φιλοξενία και περιποίηση από τους Επισήμους και του Σέρβικου λαού και τα Μέλη της εγράφησαν συμβολικά στον Σύλλογο Ελληνοσερβικής Φιλίας.

Το Ταξίδι αυτό είναι το 2ο στην σειρά «ο Αθλητισμός ως Γέφυρα Ταξιδιωτικής Φιλίας» που ηγείται ο κ.Δ.Σταθάτος και συμβάλλει ουσιαστική στην ενίσχυση των Τουριστικών, Πολιτιστικών και Αθλητικών Σχέσεων της Κεφαλλονιάς με τις επισκεπτόμενες χώρες.Το πρώτο Ταξίδι των Μοτοσικλετιστών – Αθλητών ήταν στα Ελληνόφωνα χωριά της Ν.Ιταλίας και το επόμενο προγραμματίζεται για την Κωνσταντινούπολη.

Ο Δήμος Κεφαλλονιάς εκφράζει τις ευχαριστίες του στον κ.Δ.Σταθάτο και στα Μέλη της Αποστολής και συγχαίρει τον κ.Β.Ρουχωτά για την άψογη διπλωματική διεκπεραίωση του ταξιδιού.

Την οργανωτική επιμέλεια της Αποστολής, είχε ο Α/Δήμαρχος κ.Ε.Κεκάτος.

email
Πηγή άρθρου: KefaloniaTodayTeam