«Αστεία και άγαρμπη η προσπάθεια του kefaloniapress να επηρεάσει τη Δικαιοσύνη.»

Δήμος Κεφαλλονιάς

Δήμος Κεφαλλονιάς

Σε πλήρη απόγνωση ευρισκόμενη προφανώς η ιδιοκτήτρια του kefaloniapress Ελένη Χιόνη, προβαίνει σε μία απέλπιδα και «χοντροκομμένη» προσπάθεια επηρεασμού της Δικαιοσύνης. Ειδικότερα ανήρτησε στην ιστοσελίδα της βίντεο το οποίο υποτίθεται… «πως την δικαιώνει» σε σχέση με τα γνωστά συκοφαντικά δημοσιεύματά της για τη συναυλία για το Μίκη Θεοδωράκη ενώ στην πραγματικότητα το ίδιο αυτό βίντεο δικαιώνει απόλυτα την αγωγή του Δημάρχου Κεφαλλονιάς Αλέξανδρου Παρίση  και επιβεβαιώνει πλήρως το αναλυτικό ιστορικό που έχει περιγραφεί σ΄ αυτήν.

Πιο συγκεκριμένα και από το εν λόγω βίντεο αποδεικνύεται ότι ουδέποτε στη συγκεκριμένη συναυλία υπήρξε… «σύσσωμη και επαναλαμβανόμενη από χιλιάδες θεατές λεκτική αποδοκιμασία εις βάρος του Δημάρχου», όπως η ίδια ψευδώς δημοσίευσε , ουδέποτε… «υπήρξαν γεγονότα μαζικών αποδοκιμασιών πρωτοφανή και άνευ προηγουμένου» , όπως η ίδια ψευδώς δημοσίευσε , ουδέποτε… «η τελετή της πλακέτας έληξε όπως όπως»,  όπως η ίδια ψευδώς δημοσίευσε , ουδέποτε…  «ο Δήμαρχος αποχώρησε μόνος του και στενοχωρημένος λόγω των απίστευτων γεγονότων»,  όπως η ίδια ψευδώς δημοσίευσε ,  ουδέποτε… «υπήρξε κραυγή 2500 ανθρώπων εις βάρος του Δημάρχου που… δεν μπόρεσε να την ακούσει».

Αντίθετα επιβεβαιώνεται πλήρως η διαστρέβλωση και η αλλοίωση των γεγονότων στην οποία προέβη η κα Χιόνη συνειδητά και συκοφαντικά προκειμένου να σπιλώσει την τιμή και την υπόληψη του Δημάρχου Κεφαλλονιάς. Φωνές τριών ή τεσσάρων ανθρώπων στα πλαίσια ενός ασήμαντου περιστατικού το οποίο δεν αντιλήφθηκε σχεδόν κανείς εξού και ότι κανείς δεν αντέδρασε,  όπως φαίνεται και στο συγκεκριμένο βίντεο, δεν είναι τίποτε άλλο παρά «φύλλο συκής» πίσω από το οποίο δεν μπορεί φυσικά να κρυφτεί η πρωτοφανής και κακόπιστη παραχάραξη της αλήθειας από το γνωστό «παρα- site» της κας Χιόνη. Και φυσικά η αποσπασματική επιλογή τμημάτων της ένδικης αγωγής δεικνύει ότι η κα Χιόνη εμμένει στην οδό της παραπληροφόρησης και της «παρα- δημοσιογραφίας» κι είναι όντως ντροπή να ομιλεί για… «ελευθερία του λόγου και ελευθεροτυπία» διότι οι θεμελιακές αυτές δημοκρατικές έννοιες δεν αφορούν το χαλκείο ψευδών ειδήσεων που έχει «στήσει», όπως θα αποδειχθεί και από την συγκεκριμένη  και από τις υπόλοιπες Δίκες.

Για όλα τα παραπάνω θέματα όπως και για την ουσία του συνόλου της αγωγής του Δημάρχου Κεφαλλονιάς αρμόδια να κρίνει είναι η ελληνική Δικαιοσύνη οπότε δε θα πέσουμε περαιτέρω στην «παγίδα της… διαδικτυακής» δίκης την οποία προσπαθεί να στήσει το kefaloniapress.

Δεν υποκύπτουμε σε   τέτοιου είδους πρακτικές υπόλογων δικαστικά   καθώς είναι σαφές ότι  τα ένδικα ζητήματα θα κριθούν με τα εχέγγυα και τη διαδικασία που η Δικαιοσύνη προβλέπει και από εδώ και πέρα θα αφήσουμε το kefaloniapress μόνο του να προσπαθεί απελπισμένα να δημιουργήσει εντυπώσεις με σκοπό την επηρεασμό της κρίσης των Δικαστών. Η πατρίδα μας είναι ευνομούμενη πολιτεία και οι ένδικες διαφορές κρίνονται από τα θεσμικά όργανα οπότε όσοι νομίζουν ότι ένα «παρα- site» μπορεί με «φθηνά τρυκ» να υποκαταστήσει τους θεσμούς  πλανώνται πλάνην οικτράν.

Σας ενημερώνουμε για την ανάρτηση της ιστοσελίδας KefaloniaPress στο http://www.kefaloniatoday.com/kefalonitika/kefaloniapress-gia-tin-diamachi-ton-dimarcho-kefalonias-87671.html

email