Αυλαία στις φετινές ανασκαφές στα Τζανάτα Πόρου

Αυλαία στις φετινές ανασκαφές στα Τζανάτα Πόρου

Αυλαία στις φετινές ανασκαφές στα Τζανάτα Πόρου

Έπεσε η αυλαία των φετινών ανασκαφών στον Υ.Ε οικισμό στην περιοχή Ρίζα Τζαννάτων λίγες εκατοντάδες μέτρα πριν το εντυπωσιακό φαράγγι του Πόρου.

Οι πρωταγωνιστές και των φετινών ανασκαφών που έγιναν κάτω από την Δ/ση του αρχαιολόγου δρ Αντώνη Βασιλάκη και την εποπτεία της ΛΕ Εφορείας Προϊστορικών και Κλασσικών Αρχαιοτήτων, ήταν ξανά τα νέα παιδιά, φοιτητές της Αρχαιολογίας επί πτυχίο, πτυχιούχοι, μεταπτυχιακοί φοιτητές και τελειόφοιτοι επιστήμονες της επιστήμης της αρχαιολογίας , όλοι τους άνεργοι ή ….υποψήφιοι άνεργοι.

Αυτά τα νέα παιδιά μαζί με συναδέλφους τους του πρώτου κλιμακίου και τους λίγους ντόπιους εθελοντές έδωσαν επί ενάμιση μήνα τον καλό αγώνα.

Σε λίγες ώρες αποχωρούν από το νησί μας αφήνοντάς μας το χαμόγελό τους που το εγκλωβίσαμε σήμερα το μεσημέρι στον προαύλιο χώρο του κτιρίου που έχει τα εργαστήρια και τις αποθήκες της η Εταιρεία Μελετών Προϊστορικής Κεφαλληνίας.

Αυτά τα χαμόγελα της αισιοδοξίας σας τα προσφέρουμε ως απάντηση σε όσους προσπαθούν να μας στερήσουν το αισιόδοξο μέλλον της Ελλάδος.

email