Δεκτό το αίτημα του Δημάρχου για ευνοικότερες ρυθμίσεις στα αυθαίρετα

Αυθαίρετα

Αυθαίρετα

Σε κλίμα αμοιβαίου ενδιαφέροντος για την πλήρη αποκατάσταση των επιπτώσεων του πρόσφατου σεισμού διεξήχθη η συνάντηση μεταξύ κλιμακίου που απέστειλε στην Κεφαλονιά ο Πρόεδρος του ΠΑ.ΣΟ.Κ. κι Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος και του Δήμαρχου Κεφαλονιάς Αλέξανδρου Παρίση.

Το κλιμάκιο του ΠΑ.ΣΟ.Κ. αποτελείτο από τους Γραμματέα του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Νίκο Ανδρουλάκη , από τον υπεύθυνο Επικοινωνίας Αντώνη Λιάρο , από τους βουλευτές Ηλείας Γιάννη Κουτσούκο και Άρτας Χρήστο Γκόγκα και από τον πρώην Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Υποδομών Γιάννη Οικονομίδη ενώ από την οργάνωση της Κεφαλονιάς ήταν παρόντες ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στον Δήμο Κεφαλονιάς Μάρκος Κοτσιλίνης , ο πρώην Νομάρχης Διονύσης Γεωργάτος ,ο Δημοτικός σύμβουλος Κεφαλονιάς Σπύρος Σαμούρης.

Όλες οι παριστάμενοι συμφώνησαν ότι είναι αναγκαίο να συνεχιστεί η υπάρχουσα κινητοποίηση του κρατικού μηχανισμού όπως κι ότι η Πολιτεία οφείλει να στηρίξει τους πληγέντες.

Παράλληλα τονίστηκε ότι αποδείχθηκε πως η Κεφαλονιά είναι θωρακισμένη αντισεισμικά κι ότι άντεξε απέναντι στον ισχυρό σεισμό.

email