Διαμαρτυρίες των Λιμενικών για την ιατροφαρμακευτική τους περίθαλψη

Διαμαρτυρία Λιμενικών

Διαμαρτυρία Λιμενικών

Την Τετάρτη 13.06.2012 οργανώθηκαν από την Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Κεφαλονιάς – Ιθάκης ένστολες παραστάσεις διαμαρτυρίας στο Λιμεναρχείο Κεφαλληνίας και το Υπολιμεναρχείο Ιθάκης για το σημαντικό ζήτημα που απασχολεί τα στελέχη του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., αυτό της αδυναμίας παροχής ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης.

Ένστολες παραστάσεις διαμαρτυρίας έγιναν την ίδια μέρα στις έδρες των πρωτοβάθμιων ενώσεων σε όλη την Ελλάδα κατόπιν απόφασης του Συμβούλιου της Ομοσπονδίας Ενώσεων Προσωπικού Λιμενικού Σώματος.

Στα πλαίσια υλοποίησης των αποφάσεων που λήφθησαν κατά την συνεδρίαση του Γενικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας μας, στάλθηκε στις 12 Ιουνίου 2012 ενημερωτική επιστολή προς τους Αρχηγούς των κομμάτων για το ζήτημα της ιατροφαρμακευτικής μας περίθαλψης και στο επόμενο στάδιο θα κατατεθεί μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου.

Σήμερα βρισκόμαστε στο δραματικό σημείο να είμαστε κυριολεκτικά υγειονομικά ανασφάλιστοι. Η κατάσταση αυτή, δημιουργεί ανυπέρβλητα ατομικά και οικογενειακά προβλήματα, λαμβάνοντας υπόψη ότι πολλές οικογένειες αντιμετωπίζουν χρόνια και βαριά προβλήματα υγείας που απαιτούν την μόνιμη επιβάρυνση του οικογενειακού τους προϋπολογισμού.

 ΖΗΤΑΜΕ άμεση λύση του προβλήματος

Οι δαπάνες που απαιτούνται ετησίως για την υγειονομική περίθαλψη του προσωπικού του ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ είναι λιγότερες από τα χρήματα που παρακρατούνται για το σκοπό αυτό από την μισθοδοσία μας.

Ας αναλογιστούν οι αρμόδιοι τις ευθύνες τους, πριν να είναι αργά.

 ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

    Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                            Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 Φωκάς Διονύσης                    Αγγούριας Γεράσιμος

email
Πηγή άρθρου: ΚefaloniaTodayTeam