Διευκρινίσεις σχετικά με την άγρα πελατών στο Αργοστόλι

Παραλία Αργοστολίου

Παραλία Αργοστολίου

Το φαινόμενο της άγρας πελατών, που ταλαιπωρεί τους τουρίστες, στρεβλώνει τον ελεύθερο ανταγωνισμό και υποβαθμίζει την εικόνα μιας  πόλης, αφήνοντας αρνητικές εντυπώσεις στους τουρίστες, οι οποίοι στην πλειοψηφία τους εκφράζουν την έντονη δυσαρέσκειά τους.

Τόσο για τις  περιοχές με  παραλίες  όσο και σε εμπορικούς δρόμους  η εικόνα με τα «καμάκια» να κυνηγούν τους πελάτες στο δρόμο, προκειμένου να τους πείσουν να γευματίσουν στο δικό τους κατάστημα, αποτελεί άσχημο  φαινόμενο  και τα παράπονα πέφτουν βροχή για έλλειψη επαγγελματισμού και κακής νοοτροπίας μέρους των επαγγελματιών, πριν καλά-καλά ξεκινήσει η τουριστική σεζόν.

Διευκρινιστικά θα θέλαμε να αναφέρουμε ότι  αναρτήθηκαν σε μεγάλης εμβέλειας ειδησεογραφικά  σάιτ πληροφορίες σχετικά με συλλήψεις για το παραπάνω φαινόμενο στην παραλία Αργοστολίου.

Σύμφωνα  με δικές μας πληροφορίες δεν υπήρξε καμία  επίσημη  ανακοίνωση από το Λιμεναρχείο Κεφ/νίας για τέτοιου είδους συλλήψεις, ούτε και μετά από 4ήμερη έρευνα μας  στην Παραλία Αργοστολίου  παρατηρήθηκε τέτοιου  είδους φαινόμενο πέραν από το μοίρασμα διαφημιστικών φυλλαδίων το οποίο δεν  αποτελεί σε καμία περίπτωση παρανομία.

email
Πηγή άρθρου: ΚefaloniaTodayTeam