Δήμος Κεφαλλονιάς: Χαμηλού επιπέδου κύκλοι εκμεταλλεύονται τις εκδηλώσεις τιμής του «Στέργιου Κωτούλα»

Δήμος Κεφαλλονιάς

Δήμος Κεφαλλονιάς

Θεωρούμε απαράδεκτο και δείγμα χαμηλού ηθικού επιπέδου να γίνεται προσπάθεια από ορισμένους κύκλους πρώην πολιτικών παραγόντων να εκμεταλλευθούν τις εκδηλώσεις τιμής για  ήρωες που έδωσαν την ζωή τους για την προστασία της Κεφαλονιάς.

Γι’  αυτόν ακριβώς το λόγο δεν θα επεκταθούμε αναλυτικά  σε σχέση με το ιταμό κείμενο που υπογράφηκε από «συνταξιούχο» πολιτικό της περιοχής του Ελειού –Πρόννων.

Απλά θα σημειώσουμε ότι ο Δήμαρχος Κεφαλονιάς με αφορμή την εναπόθεση τιμητικής πλακέτας με το όνομα του «Στέργιου Κωτούλα»  και ενεργώντας με την θεσμική του ιδιότητα ανακοίνωσε δημόσια την ονοματοδοσία της πλατείας, χωρίς φυσικά καμία πρόθεση να οικειοποιηθεί προηγούμενες σχετικές αποφάσεις ή οτιδήποτε σχετικό.

Ειλικρινά λυπούμαστε που η  γνωστή απαξιωμένη, απομονωμένη και ολιγομελής πολιτική ομάδα της περιοχής, η οποία βρίσκεται υπό έλεγχο για τα πεπραγμένα της στον οικονομικό τομέα στον πρώην Δήμο Ελειού – Πρόννων,  θεώρησε αυτό το γεγονός ευκαιρία να για να εκδηλώσει για άλλη μια φορά την πικρία της  για την απομάκρυνση της από την εξουσία.

Όσο αφορά ειδικότερα τον πρώην Δημαρχεύοντα Ελειού Πρόννων Κώστα Ζαπάντη, δηλώνουμε ότι δεν μπορεί να γίνει τιμητής ενός Δημάρχου που εξελέγη με χιλιάδες ψήφους,  ένας πρώην Δημαρχεύων, ο οποίος αναδείχθηκε από το τεράστιο εκλογικό σώμα των 5 ανθρώπων!!!!!!

email