Η Δημόσια Τηλεόραση κοντά στην Κεφαλονιά

Κεφαλλονιά

Η παραλία Μύρτος.

Τη Μεγάλη Δευτέρα 14 Απριλίου στην πρεμιέρα της εκπομπής «Επιμένουμε Ελλάδα» από 13.00-15.00 το μεσημέρι.

Ο Πρόεδρος των Ξενοδόχων Κεφαλονιάς-Ιθάκης Σπύρος Γαλιατσάτος θα βρεθεί στα στούντιο της Δημόσιας Τηλεόρασης τη Μεγάλη Δευτέρα 14 Απριλίου στην πρεμιέρα της εκπομπής «Επιμένουμε Ελλάδα» από 13.00-15.00 το μεσημέρι.

Πρόκειται για τη φυσική συνέχεια της εξαιρετικά επιτυχημένης εκπομπής της ΕΡΤ «Μένουμε Ελλάδα».

Παρουσιαστές του «Επιμένουμε Ελλάδα» που θα φιλοξενείται πλέον στη συχνότητα της Δημόσιας Τηλεόρασης θα είναι οι Πέτρος Κουμπλής και Ρένια Τσιτσιμπίκου. Αρχισυντάκτης ο έμπειρος δημοσιογράφος κ.Γιώργος Φρίμης.

Στο πλαίσιο της εκπομπής ο κ. Σπύρος Γαλιατσάτος θα μιλήσει για τις προοπτικές της εφετινής Τουριστικής περιόδου, τις ομορφιές της Κεφαλονιάς, για την Κεφαλλονίτικη φιλοξενία, αλλά και τις προσφορές των ξενοδόχων προς τους Έλληνες τουρίστες σε μια δύσκολη, οικονομικά, περίοδο.

Σπύρος Γαλιατσάτος

Σημαντικός ο ρόλος του Νίκου Γιαννόπουλου

Πιστεύουμε ότι η παρουσίαση αυτή του νησιού μας στο ντεμπούτο της νέας εκπομπής και μάλιστα μετά τους σεισμούς θα είναι πολύ σημαντική για την Κεφαλονιά.Μεγάλο ρόλο στην επιτυχία αυτή έπαιξε ο συμπατριώτης μας Αντιπρόεδρος της Κεφαλληνιακής Αδελφότητας-Δημοσιογράφος Νίκος Γιαννόπουλος, που εργάζεται στη Δημόσια Τηλεόραση και έκανε τη σχετική πρόταση.

Νίκος Γιαννόπουλος

Όπως, μάλιστα, μας είπε ο Νίκος Γιαννόπουλος το προσεχές διάστημα θα επακολουθήσουν κι άλλα αφιερώματα στην Κεφαλονιά με καντάδες, ρεπορτάζ για το 26ο Διεθνές Φεστιβάλ Γυμναστικής για Όλους, για τα φημισμένα κρασιά Ρομπόλα και φυσικά με την παρουσία κι άλλων εκπροσώπων του Τουρισμού.

Κεφαλονιά

Όλα αυτά αμέσως μετά το Πάσχα , αρχικά στη Δημόσια Τηλεόραση και στη συνέχεια στη ΝΕΡΙΤ.

email
Πηγή άρθρου: e-kefalonia.net