Ε.Α.Σ.Κ.Ι: Πιστοποιημένα δενδρύλλια

ΕΑΣΚΙ

ΕΑΣΚΙ(Πηγή φωτογραφίας:mykefalonia.gr)

Πιστοποιημένα δενδρύλλια διαφόρων ποικιλιών όπως βερικοκιές, ροδακινιές, καρυδιές, κυδωνιές, αχλαδιές, μηλιές, συκιές, ροδιές, περγαμόντα, κουμκουάτ, πορτοκαλιές, λεμονιές και μανταρινιές, και όλες τις ποικιλίες ελιάς (όπως Κορωνέϊκη προς 2,90 ευρώ) διαθέτει η Ενωση Αγροτικών Συνεταιρισμών.

Ανταποκρινόμενη στα αυξημένα αιτήματα των Κεφαλλήνων και Θιακών Επαγγελματιών Αγροτών και Ερασιτεχνών Παραγωγών, για την προμήθεια δενδρυλλίων οπορωφόρων, πυρηνόκαρπων και ελιάς, η Ενωση Αγροτικών Συνεταιρισμών ενημερώνει ότι παρελήφθησαν και διατίθενται σε υπερπροσφορά ποσότητες των παραπάνω δενδρυλλίων απαλλαγμένα από ιούς και ασθένειες. Κάθε δενδρύλλιο ελέγχεται σχολαστικά ως προς την ποιότητα και την υγιεινή του κατάσταση ενώ είναι εγγυημένο σχετικά με την ποικιλία και το υποκείμενο. .

Η Ενωση Αγροτικών Συνεταιρισμών συνεργάζεται διαρκώς με τους σοβαρότερους ερευνητές στην Δενδροκομία και προσφέρει στον Κεφαλλονίτη και Θιακό δενδροκόμο – παραγωγό την πληροφόρηση και την τεχνογνωσία για καθετί το καινούργιο (ποικιλίες, υποκείμενα, νέα φρούτα, νέα σχήματα διαμόρφωσης) πάντα με τους επιστημονικούς κανόνες φυτοπροστασίας, λίπανσης και άρδευσης, ώστε με βεβαιότητα να αποτελέσει τη βάση για την οικοδόμηση μιας σύγχρονης, ανταγωνιστικής και προπάντων βιώσιμης ντόπιας γεωργίας.

Πληροφοριες-τηλ: 26710-22927

Πηγή άρθρου: odusseia.gr