Επίσημη ανακοίνωση από την Κefalonian Lines

kefalonian lines

kefalonian lines

Με ιδιαίτερη ικανοποίηση σας ενημερώνουμε ότι χθες, Παρασκευή 28 Μαρτίου και ώρα 11.00 π.μ., η εταιρεία μας, “KEFALONIAN LINES SHIPPING COMPANY”, απέκτησε το Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο “Νήσος Κεφαλονιά”. Το πλοίο μετά την ολοκλήρωση των απαιτούμενων εργασιών επισκευής και επιθεωρήσεων, πρόκειται να δρομολογηθεί, έτσι ώστε να εξυπηρετήσει τις μεγάλες συγκοινωνιακές ανάγκες του νησιού της Κεφαλονιάς.

Το νέο όνομα που πλέον έχει το πλοίο μας, φανερώνει την πρόθεση της εταιρίας μας, για παροχή σταθερής σύνδεσης του νησιού μας με το χερσαίο τμήμα της χώρας μας. Αυτή τη στιγμή η εταιρεία μας, παρά τις όποιες αντιξοότητες υπάρχουν, δίνει μάχη με τον χρόνο, έτσι ώστε να πραγματοποιηθεί η δέσμευση μας, ότι πριν το τέλος Απριλίου, το πλοίο να είναι στη διάθεση του επιβατικού κοινού της Κεφαλονιάς.

Ανταποκρινόμενοι στις σημερινές απαιτήσεις και στις αυξημένες μεταφορικές ανάγκες του νησιού μας, ικανοποιούμε την επιθυμία των συμπατριωτών μας, διαθέτοντας για την υλοποίηση των σκοπών αυτών, ένα σύγχρονο, ασφαλές, γρήγορο και πολυτελές πλοίο.