Επισκέψεις κ.Παρίση στη Λειβαθώ – Αναβλήθηκε των Περατάτων

Eπισκέψεις Δημάρχου στη Λειβαθώ

Eπισκέψεις Δημάρχου στη Λειβαθώ

Στα πλαίσια των Προγραμματισμένων Επισκέψεων Εργασίας στα Δημοτικά Διαμερίσματα και τις Τοπικές Κοινότητές τους, ο Δήμαρχος Κεφαλλονιάς Αλέξανδρος Παρίσης, την Τρίτη 24 Ιουλίου 2012, τις απογευματινές ώρες, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Ν.Ανουσάκη , τον Α/Δήμαρχο κ.Ε.Κεκάτο, τον Πρόεδρο Ο.Κ.Α.Π. κ. Δ. Κοκκόση, τον Προϊστάμενο της Ενότητας κ. Αν. Μινέτο και Υπηρεσιακούς Παράγοντες του Δήμου , επισκέφτηκε τη Λειβαθώ.

Συγκεκριμένα, συναντήσεις εργασίας έγιναν στις Τοπικές Κοινότητες: Σβορωνάτων (Πρόεδρος κ. Π. Πούλος), Μεταξάτων (Πρόεδρος κ. Ε. Μοσχόπουλος), Σπαρτιών (Πρόεδρος κ.Μ.Μαφρέδας) και Κεραμειών (Πρόεδρος κ. Λ. Γελάρδος).

Κατά τη διάρκεια των συναντήσεων ο Δήμαρχος ενημερώθηκε από τους ενδιαφερομένους για όλα τα θέματα, που αφορούν τις κατά τόπους περιοχές και αντάλλαξε απόψεις με τους Πρόεδρους, τα Μέλη των Τοπικών Κοινοτήτων και κατοίκους των χωριών.

Επίσης υπήρξε ιδιαίτερη συνάντηση με τον Πρόεδρο της Ε.Ο.Δ. κ. Σπ. Μοσχόπουλο, όπου ο κ. Δήμαρχος συνεχάρη την Εθελοντική Ομάδα για την προσφορά τους.

email