Έρχεται το “ΝΗΣΟΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ” – Νέα τιμολογιακή πολιτική

Νήσος Κεφαλονιά

Νήσος Κεφαλονιά

Στα 45 ευρώ αναμένεται να καθοριστεί το εισιτήριο του αυτοκινήτου για το δρομολόγιο Κυλλήνη – Αργοστόλι αλλά και για το δρομολόγιο Κυλλήνη – Πόρος, με το «Νήσος Κεφαλονιά».

Το πλοίο αναμένεται την Κυριακή 21 Απριλίου στην Κεφαλονιά με πρώτο σταθμό το λιμάνι του Πόρου (8:00 π.μ.) ενώ γύρω στις 11:00π.μ. θα βρίσκεται στο λιμάνι του Αργοστολίου.

Η Kefalonian Lines περιμένει πολλά από το δρομολόγιο Κυλλήνη – Αργοστόλι το οποίο ήταν και ο κρυφός άσσος που έβγαλε από το μανίκι όταν αντιμετώπισε την άρνηση της Κοινοπραξίας για το Πάτρα – Σάμη.

Δεδομένης της διάρκειας του ταξιδιού που έχει προσδιοριστεί περίπου στις 2 ώρες και της οικονομίας στα καύσιμα (ο οδηγός γλιτώνει την οδήγηση μέχρι τον Πόρο) η εταιρεία φαίνεται να περιμένει πολλά από το δρομολόγιο αυτό χωρίς να αγνοεί φυσικά και το Πόρος-Κυλλήνη στο οποίο ανακοίνωσε ότι θα έχει άλλα τρία δρομολόγια. Σκοπός της είναι πάντως να ανταγωνιστεί το Πάτρα – Κυλλήνη από το οποίο, τα μέχρι τώρα στοιχεία δείχνουν ότι υπερτερεί, τόσο σε κόστος όσο και σε διάρκεια.

Υπολογίζουμε ότι θα απαιτείται συνολικά 3 ώρες ταξίδι για το Αργοστόλι – Πάτρα, με ακτοπλοϊκή σύνδεση μέχρι την Κυλλήνη και οδική μέχρι την Πάτρα, ενώ για την ίδια διαδρομή η διάρκεια από την Πάτρα είναι μία ώρα παραπάνω.

Αυτό που μένει να δούμε βέβαια είναι αν θα ανταποκριθεί ο κόσμος κάτι που θα παίξει καθοριστική συνέχεια στη βιωσιμότητα του όλου εγχειρήματος.

Πηγή άρθρου: kefalonitikanea.gr