Για τα “παχύδερμα” που μας κυβερνάνε

Επαρχιακή Οδός Αργοστολίου-Πόρου

Επαρχιακή Οδός Αργοστολίου-Πόρου

Το αρχικό μας κείμενο, με τις φωτογραφίες και τις καταγγελίες δημοσιεύτηκε στις 12 Μαίου. Από τότε έχουν περάσει 10 μέρες. Και οι ανευθυνο-υπεύθυνοι της τοπικής εξουσίας αδιαφορούν προκλητικά! Ούτε απάντηση φυσικά (και ποιοι είμαστε εμείς για να αξίζουμε μια απάντηση από τους υπερ-συμβούλους και τα τσιράκια τους!) ούτε αντίδραση ούτε παρέμβαση. Τίποτα! Το πολύ πολύ να δεχτούμε, για μια ακόμα φορά, απειλές , ότι «θα μας δείξουν», η ότι «θα έρθουν μπράβοι από τη Πάτρα να μας.. κανονίσουν», ή ότι άλλο είναι ικανοί να κάνουν, προκειμένου να … επιβεβαιώσουν την «υπεροχή» τους!

Ου να χαθείτε, άχρηστοι! Ου να χαθείτε! Ο λαός εξέλεξε τους τοπικούς του άρχοντες για να έχει και να απολαμβάνει μια στοιχεώδη έστω ποιότητα ζωής. Αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα για τους «ηγέτες» μας (τρομάρα τους)!

Καλά να παθαίνουμε! Ας προσέχαμε!

Παρακάτω είναι όλο το αρχικό κείμενο καθώς και όλες οι φωτογραφίες από το απαράδεκτο θέαμα που προσφέρουν τα σήματα της τροχαίας στο Αργοστόλι, στο δρόμο της Κρανιάς!

Αυτός είναι ο νέος δρόμος διπλής κατεύθυνσης, με δύο λωρίδες από κάθε πλευρά και διαχωριστικές μπάρες στη μέση.. Το καύχημά μας. Ομως, για δείτε τα σήματα, τη σήμανση ή όπως αλλιώς τα λένε, για την καθοδήγηση των οδηγών και τη προστασία τους!

Αν βλέπετε εσείς τίποτα, άλλο τόσο βλέπουμε και μεις. Και καλά να μην μπορούν ν’ αλλάξουν τις ταμπέλες με τα σήματα λόγω ελλείψεως χρημάτων! Νεράκι φρέσκο όμως, ένα απορρυπαντικό και σφουγγάρια, δόξα τω Θεώ υπάρχουν! Τόση όρεξη για δουλειά υπάρχει από τις αρμόδιες υπηρεσίες; Τόση πολλή όρεξη;

Και μη χειρότερα..

Όσο για το.. κόμβο στον Μαρινόπουλο, εκεί να δείτε .. δόξες! Αρχικά, είχε δημιουργηθεί ένας “κύκλος” με ειδικές ασπρο-κόκκινες μπάρες, που όριζε την κυκλοφορία και διευκόλυνε φοβερά την πορεία των αυτοκινήτων προς τις 3 διαφορετικές πορείες! Τώρα, όπως διαπιστώνετε και μόνοι σας, αυτές οι μπάρες έχουνε μαζευτεί εκεί, στη μέση του δρόμου και φυσικά αποτελούν ένα πολύ επικίνδυνο όγκο, εκεί που είναι, όπως είναι. Όσο για το σήμα της τροχαίας που υποτίθεται θα έδειχνε το “γύρω- γύρω (σαν να πρόκειται για.. .στρογγυλή πλατεία- τρομάρα μας) αυτό είναι τόσο μουτζουρωμένο που δεν φαίνεται απολύτως τίποτα..

Θαυμάστε και μόνοι σας τις φωτογραφίες και συνεχίσετε να νοιώθετε.. ασφαλείς!

Και μη χειρότερα!

Έκθεση φωτογραφιών από τον Φ.Χαλιώτη

email
Πηγή άρθρου: ionianpress.gr