Καρφιά Κατσαϊτη εναντίον Μιχαλάτου

Θεόφιλος Μιχαλάτος

Θεόφιλος Μιχαλάτος

Η κ. Κατσαϊτη κατέθεσε την παραίτησή της και από το Δ.Σ. της ΔΕΥΑΚ σε συνέχεια της παραίτησής της από τη Διαδημοτική. Ακολουθεί η επιστολή της προς το ΔΣ της ΔΕΥΑΚ όπως αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του ionianpress.gr.

 

 

 

ΠΡΟΣ: ΔΙΟΙΚ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Δ.Ε.Υ.Α.Κ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ

Κύριοι,

Με την επιστολή μου αυτή θέλω να σας δώσω την παραίτησή μου από το Δ.Σ.της ΔΕΥΑΚ.

Η παραίτησή μου αυτή έρχεται σαν συνέχεια της παραίτησής μου στην Διαδημοτική, όταν ο κ. Μιχαλάτος με καταψήφισε. Ηταν αναφαίρετο δικαίωμά του να ψηφίσει και να επιλέξει αυτό που ήθελε, για μένα όμως η επιλογή του ήταν άκρως προσβλητική.

Ο κ. Μιχαλάτος έχει οξύνεια πνεύματος, για αυτό είναι ένας πετυχημένος επιχειρηματίας, άρα ηαπόφασή του να με καταψηφίσει ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΥΧΑΙΑ, ΗΤΑΝ ΕΣΚΕΜΜΕΝΗ, κατά την άποψή μου ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥΣ, πολύ περισσότερο δε, όταν ήταν ένα από τα ελάχιστα συμβούλια της Διαδημοτικής που παρέστη.

Επίσης θέματα σαν αυτό του βιολογικού της Λειβαθούς, αρχικού ποσού 20.000.000 που μετά έγιναν12.500.000, και που δεν κατάλαβα τι ακριβώς μου έλεγε από το τηλ που με πήρε στις 28/2/2012 υπάλληλος της ΔΕΥΑΚ, εκτιμώ ότι πρέπει να συζητούνται στο τραπέζι του συμβουλίου και όχι από το τηλέφωνο. Φυσικά δεν το δέχτηκα. Ακόμη και αν ήταν κάτι καλό, μόνο που ακουγόντουσαν αυτά τα ποσά τηλεφωνικώς, νομίζω ότι ο καθένας θα ήταν αρνητικός και μάλιστα όταν μετά 1 βδομάδα ήταν προγραμματισμένο τακτικό συμβούλιο ΔΕΥΑΚ.

Με αυτά τα δεδομένα εγώ δεν μπορώ και δεν επιθυμώ να έχω τέτοιου είδους, μετον κ. Μιχαλάτο, Πρόεδρο Δ.Ε.Υ.Α.Κ.

Η άποψή μου για την συνεργασία και λειτουργία κάθεσυλλογικού οργάνου, είναι τελείως αντίθετη με την πρακτική αυτή.Θεωρώ λοιπόν ότι είναι προτιμότερο να αποχωρήσω από το συμβούλιο και να τον αφήσω, ναεπιλέξει νέο , ώστε να μπορεί, να κάνει πιο εύκολα, και χωρίς αντιρρήσεις τις δουλειές του.

Πηγή άρθρου: ioanianpress.gr