Άλλη μια προσπάθεια εθελοντισμού στο νησί μας

Οι Kefalonistas είναι γεγονός

Οι Kefalonistas είναι γεγονός.

Μία νέα εθελοντική ομάδα δημιουργήθηκε στην Κεφαλονιά. Πρόκειται για τους Kefalonistas.

Οι Kefalonistas είναι μια ομάδα κατοίκων της Κεφαλονιάς, οι οποίοι επιθυμούν και ελπίζουν να βελτιώσουν την ζωή στο νησί τους μέσα από μια σειρά δράσεων οι οποίες εκτός από το άμεσο αποτέλεσμα θα έχουν σκοπό και την ευαισθητοποίηση του γενικού πληθυσμού αλλά και των αρχών στα εκάστοτε θέματα. Είμαστε μία ανοικτή κοινότητα που σημαίνει ότι δεν υπάρχουν ιεραρχικές δομές και ρόλοι αλλά δρούμε με συλλογικότητα.
Οι δράσεις και οι καμπάνιες των Kefalonistas δεν θα είναι «μια κι έξω». Θα έχουν επαναλαμβανόμενο χαρακτήρα με στόχο την εδραίωση μόνιμων θετικών αποτελεσμάτων.
Είμαστε δίπλα στους τουρίστες. Ο τουρισμός είναι μια από τις μεγαλύτερες βιομηχανίες του νησιού και η φιλοδοξία μας είναι με τις δράσεις να ενισχύουμε μια πιο φιλική, πιο εξυπηρετική και πιο χαμογελαστή Κεφαλονιά.
Όταν δεν περιμένουμε τα πάντα από το κράτος θα εκπλαγούμε ευχάριστα όταν συνειδητοποιήσουμε πόσα πολλά πράγματα μπορούν να γίνουν αν κινητοποιήσουμε πολίτες και ιδιωτικές επιχειρήσεις.
Αναγνωρίζουμε τις θετικές πλευρές του νησιού. Ο καλός Kefalonistas δεν είναι επαγγελματίας γκρινιάρης για να μην βλέπει πόσα καλά έχει να δώσει το νησί μας. Θέλουμε να τα αναδείξουμε και να είμαστε δίπλα σε όλες τις προσπάθειες που θα κάνουν την Κεφαλονιά κάθε μέρα καλύτερη.

Έχουμε πίστη. Δεν είμαστε εδώ για να αλλάξουμε τον κόσμο. Αλλά ξέρουμε καλά ότι κάθε νίκη, όσο μικροσκοπική κι αν δείχνει, θα μας κάνει πιο δυνατούς. Επειδή πέσαμε πολύ χαμηλά το να ξανασταθούμε στα πόδια μας είναι ένα ταξίδι που δεν θέλουμε να χάσουμε με τίποτα!

ΔΡΑΣΕΙΣ
1. ΓΗΠΕΔΑ ΑΘΛΟΠΑΙΔΙΩΝ
2. ΠΑΡΑΛΙΕΣ
3. ΔΕΝΔΡΟΦΥΤΕΥΣΗ
4. ΠΑΓΚΑΚΙΑ
5. ΣΧΟΛΕΙΑ
6. ΠΛΑΤΕΙΕΣ
7. ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ
8. ΔΩΡΕΕΣ ΡΟΥΧΩΝ,ΤΡΟΦΙΜΩΝ…ΓΝΩΣΕΩΝ

Είμαστε ανοιχτοί σε ιδέες,προτάσεις και προπάντων ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ…

email
Πηγή άρθρου: KefaloniaTodayTeam