Κλιμάκιο της Διεύθυνσης Συντήρησης Αρχαίων και Νεωτέρων Μνημείων του ΥΠ.ΠΟ.Τ στη Κεφαλονιά

Διεύθυνση Συντήρησης Αρχαίων και Νεωτέρων ΜνημείωνΚλιμάκιο της Διεύθυνσης Συντήρησης Αρχαίων και Νεωτέρων Μνημείων του ΥΠ.ΠΟ.Τ με επικεφαλής τον Προϊστάμενο κύριο Νικόλαο Μίνω και σε συνεννόηση με τον Υφυπουργό Πολιτισμού & Τουρισμού κύριο Πέτρο Αλιβιζάτο βρίσκεται στη Κεφαλονιά για επιτόπια επίσκεψη σε Μνημεία του νησιού.

Στην αναμνηστική φωτογραφία από την επίσκεψη στον κτητορικό ναό του Αγίου Σπυρίδωνα της οικογενείας Αννίνου-Χωραφά στα Πουλάτα: από αριστερά, η κ.Νέλλη Κουρή συντηρήτρια, η κ. Ειρήνη Στεφάτου, ο κ.Νίκος Μίνως, και η κ. Χριστίνα Σπεράντζα συντηρήτρια.

Η κυρία Ειρήνη Στεφάτου ,Σύμβουλος της Περιφέρειας με αρμοδιότητα στον Πολιτισμό είναι η ξεναγός του κλιμακίου που σκοπός της επίσκεψης του είναι η κατά το δυνατόν πληρέστερη εκτίμηση της σημερινής κατάστασης των μνημείων και η καλύτερη δυνατή αποκατάσταση και συντήρησή τους με την τεχνογνωσία της υπηρεσίας και με πιθανότητα να ενταχθούν σε πρόγραμμα Ε.Σ.Π.Α.

Διεύθυνση Συντήρησης Αρχαίων και Νεωτέρων Μνημείων

Κλιμάκιο της Διεύθυνσης Συντήρησης Αρχαίων και Νεωτέρων Μνημείων του ΥΠ.ΠΟ.Τ με επικεφαλής τον Προϊστάμενο κύριο Νικόλαο Μίνω.

 

Πηγή άρθρου: http://vlahatasamis.blogspot.com/