Λευκαδίτης προς Μοσχόπουλο

Ο κ. Χρ.Λευκαδίτης

Ο κ. Χρ.Λευκαδίτης.(Πηγή φώτο:inkefalonia.gr)

«Έβγαλαν το ΠΑΣΟΚ στην παρανομία»

Σύντροφε Σπύρο Μοσχόπουλε,

δεν μπορώ να το πιστέψω ότι συνεδρίασες με τον Υφυπουργό, Μάρκο Μπόλαρη και με ακόμη 25-30 άτομα εν κρυπτώ.

Μου θύμισες άλλες εποχές, τότε που ήταν παράνομη η Αριστερά στην Ελλάδα και συνεδρίαζε κρυφά.

Δηλαδή τι πιστεύεις αγαπητέ Σπύρο, ότι αυτό είναι πολιτική ενημέρωση της βάσης; Αγνοήσατε τα Μέσα Ενημέρωσης του νησιού μας και ακόμη δέκα χιλιάδες μέλη και οπαδούς του ΠΑΣΟΚ.

Σε ποιον άνηκε η ιδέα αυτή;

Ήταν δική σου σύντροφε Σπύρο ή του συντρόφου Νικόλα Βαλλιανάτου; Με αυτές τις κρυφές συναντήσεις, οι οποίες έγιναν και πριν από τις εκλογές στην Περιφέρεια, πήγαμε στον πάτο.

Αυτό που κάνατε φίλε Σπύρο θεωρείται φράξια.

Σαν Κεφαλλονίτης και σαν μέλος του ΠΑΣΟΚ τριάντα χρόνια, που το κόμμα αυτό άλλαξε τα πάντα στην Κεφαλονιά, δεν ντρέπομαι για οποιαδήποτε πολιτική απόφαση και αν πήρε.

Ο κόσμος του νησιού έχει μνήμη και έχει και μάτια και βλέπει. Δεν ήταν ιδιωτική συνάντηση που κάνατε σε κάποιο σπίτι, σε μια ταβέρνα ή σε κάποια σπηλιά και όχι στα γραφεία του κινήματος.

Δύο χρόνια και πάνω Σπύρο που είσαι Βουλευτής, οποιαδήποτε πολιτική απόφαση και αν πήρε το ΠΑΣΟΚ στη Βουλή, ο κόσμος της Κεφαλονιάς σου συμπεριφέρθηκε όμορφα, εσύ γιατί τον αγνοείς;

Η συγκέντρωση της φράξιας που κάνατε είναι πολιτική πράξη και δεν μου θυμίζει το ΠΑΣΟΚ του Αντώνη Τρίτση και του Αλέκου Καλαφάτη, αλλά το ΠΑΣΟΚ του Νικόλα Βαλλιανάτου, που τα έχει διαλύσει όλα, όπως έκανε στις τελευταίες εκλογές στην Περιφέρεια.

 

Με συντροφικούς χαιρετισμούς

Χρήστος Λευκαδίτης

 

Πηγή άρθρου: KTT