Με μικροπροβλήματα η παρέλαση στο Αργοστόλι

Τελικά οι δυο Κινήσεις Αργοστολίου «Κίνηση Πολιτών» και «Μέτωπο Πολιτών Αργοστολίου», πραγματοποίησαν την απόφασή τους, να διακόψουν την παρέλαση.

Από νωρίς το πρωί στις 11.00 είχαν μαζευτεί έξω από το Σπίτι του Δασκάλου.

Εκεί, όπως πληροφορήθηκα θα ζητούσαν ν από τον εκπρόσωπο της κυβέρνησης ο οποίος ήταν ο Υφυπουργός Πολιτισμού κ. Π. Αλιβιζάτος, να μην ανέβουν στην εξέδρα μαζί με τον Βουλευτή.

Πράγματι την ώρα που οι επίσημοι κατέθεταν στεφάνια στο μνημείο του Νάπιερ.

Αντιπροσωπεία των δυο κινήσεων με ντουντούκα ανακοίνωσε στον κόσμο την απόφασή της.

Όταν τέλειωσαν οι καταθέσεις στεφανιών, ο κ. Πέτρος Αλιβιζάτος, πληροφορήθηκε τις απαιτήσεις των διαδηλωτών και έκφρασε την επιθυμία να συναντηθεί μαζί τους.

Πράγματι, συναντήθηκε με τον Νίκο Παυλάτο, παρουσία του Θόδωρου Γαλιατσάτου και Στέλιου Ματαράγκα αλλά και άλλων, όπου τους ανακοίνωσε την απόφαση του ίδιου αλλά και του Βουλευτή να μην ανέβουν στην εξέδρα, αλλά η παρέλασή όμως θα γίνει κανονικά για να μην στερηθούν οι γονείς να δουν τα παιδιά τους να παρελαύνουν, όπως είπε..

Με ικανοποίηση άκουσαν την απόφαση αυτή όλοι , ο Υπουργός και ο Βουλευτής παρακολούθησαν την παρέλαση μαζί με τον κόσμο.

Οι διαδηλωτές ωστόσο δεν ξέρω για ποιο λόγο, την τελευταία στιγμή αποφάσισαν να πάνε μπροστά στην εξέδρα με τους επισήμους να παρακολουθήσουν την παρέλαση, παροτρύνοντας τον κόσμο να έρθει μαζί τους.

Στην εξέδρα ήταν ο Δήμαρχος, ο αντιπεριφερειάρχης κ. Σ. Κουρής, ο Μάρκος Κοτσιλίνης, αντιπροσωπεία του ΛΑΟΣ, και οι εκπρόσωποι του στρατού της αστυνομίας και της πυροσβεστικής.

Η παρέλαση ωστόσο έγινε κανονικά.

Δείτε φωτο:

Πηγή άρθρου: http://kefaloniaphotonews.gr