Ν.Μοσχόπουλος: Σχετικά με τη δωρεά ασθενοφόρου

Δωρεά ασθενοφόρου από τον Ιταλικό Ερυθρό Σταυρό

Δωρεά ασθενοφόρου από τον Ιταλικό Ερυθρό Σταυρό

Σχετικά με τη δωρεά ασθενοφόρου από τον Ιταλικό Ερυθρό Σταυρό, παράρτημα Τοσκάνης προς το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Παραρτήματος Κεφαλονιάς του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού:

Δεδομένων των γεγονότων της 10/10/13 και μετέπειτα δημοσιευμάτων από ΜΜΕ λαμβάνω την πρωτοβουλία να σας κοινοποιήσω την ομόφωνη απόφαση της συνεδρίασης του ΔΣ του τοπικού παραρτήματος, όπως διατυπώθηκε στη συνεδρίαση της 8/10/13.: ”

Το ΔΣ του Τοπικού Παραρτήματος του ΕΕΣ αποδέχεται την προσφορά του ασθενοφόρου από τον Ερυθρό Σταυρό Τοσκάνης. Εξουσιοδοτεί την πρόεδρο .Ολγα Αντωνέτου να το παραλάβει. Σε δεύτερο χρόνο θα διερευνηθεί η δυνατότητα αξιοποίησής του από τον Ερυθρό Σταυρό Κεφαλονιάς και, αν κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό θα εξετασθεί η δυνατότητα χρήσης του από το Νοσοκομείο ή άλλον φορέα, ώστε να είναι χρήσιμο στους κατοίκους του νησιού”.

Η παρούσα ενημέρωση δεν αποτελεί επίσημη ανακοίνωση του ΔΣ. Το Διοικητικό Συμβούλιο ενδεχομένως θα προχωρήσει σε επίσημο δελτίο τύπου κατά τις επόμενες ημέρες.

Είμαι στη διάθεσή σας για περαιτέρω διευκρινίσεις, ωστόσο δεν έχω λάβει εξουσιοδότηση για επίσημη ενημέρωση.

Ευχαριστώ

Νικόλας Μοσχόπουλος

Αντιπρόεδρος του ΔΣ

Τηλ. 6944 460 669 και 26710 28988

email