Ο Διοικητής του Γ.Ν Κεφαλλονιάς απαντά στις καταγγελίες του Σωματείου Υπαλλήλων

Νοσοκομείο Αργοστολίου

Νοσοκομείο Αργοστολίου(Πηγή φωτογραφίας:KefaloniaToday)

Σε απάντηση της αναφοράς – καταγγελίας του Σωματείου Υπαλλήλων του Γ.Ν. Κεφαλληνίας σχετικά με αποσπάσεις και μετακινήσεις Υπαλλήλων, επιθυμώ να ενημερώσω τους συμπολίτες μας για να μην δημιουργούνται λάθος εντυπώσεις.

Από το Γ.Ν. Κεφαλληνίας:

α) έχουν αποσπαστεί 6 άτομα διαφόρων ειδικοτήτων λόγω συνυπηρέτησης με ένστολο σύζυγο. Οι αποσπάσεις αυτές είναι υποχρεωτικές και μάλιστα σε ψηφισθέντα Νόμο τους δίνεται το δικαίωμα να μεταταχθούν εάν το επιθυμούν.

Εδώ θέλω να επισημάνω ότι υπάρχουν αποσπάσεις και προς το Νοσοκομείο μας λόγω συνυπηρέτησης με ένστολο σύζυγο.

β) έχουν μετακινηθεί μια Νοσηλεύτρια και μια φυσικοθεραπεύτρια (Κ.Υ. Σάμης) αλλά παράλληλα έχουν μετακινηθεί προς το Νοσοκομείο μας υπάλληλοι αντίστοιχων ειδικοτήτων. Πρόκειται δηλαδή για δύο αμοιβαίες μετακινήσεις.

γ) έχει μετακινηθεί υπάλληλος πριν αναλάβω την Διοίκηση του Νοσοκομείου τον οποίο με έγγραφό μου από τον Δεκέμβριο 2010 ανακάλεσα αλλά δεν επέμενα, γιατί η έλλειψή του δεν δημιουργούσε μεγάλο πρόβλημα. Και όπως ο ίδιος μου ανέφερε έχει τρία παιδιά και η διαβίωσή του στην Κεφαλονιά θα ήταν αδύνατη και θα υπέβαλε παραίτηση.

δ) έχει μετακινηθεί επίσης μια από τις δύο ΠΕ Ψυχολόγων του Κέντρου Ψυχικής Υγείας, την οποία ανακάλεσα με έγγραφό μου όταν αποσπάσθηκε η άλλη ψυχολόγος λόγω συνυπηρέτησης με ένστολο σύζυγο.

Όπως φαίνεται από τα παραπάνω η εικόνα που έγινε προσπάθεια να δημιουργηθεί στους συμπολίτες μας για διάλυση του Νοσοκομείου από αποσπάσεις και μετακινήσεις και μάλιστα με ευθύνη δική μου, δεν ισχύει.

Λυπάμαι πραγματικά που ορισμένοι εργαζόμενοι (ευτυχώς λίγοι) αντί να ασχολούνται με την ουσία πραγματικών προβλημάτων του Νοσοκομείου, ασχολούνται για αλλότριους σκοπούς, με ανύπαρκτα θέματα που δημιουργούν εύκολα εντυπώσεις.

Αργοστόλι, 1/6/2012

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΑΤΟΣ

Διοικητής Γ.Ν. Κεφαλληνίας

email
Πηγή άρθρου: ΚefaloniaTodayTeam