
Ληξούρι -Βοήθεια
Συνεχίζονται οι προσφορές αλλά και ο εθελοντισμός στο πληγωμένο από τον Εγκέλαδο Ληξούρι.
Η Ζακυνθινή Κοινοπραξία συνεχίζει την προσφορά της δωρεάν μεταφοράς των οχημάτων που προσφέρουν ανθρωπιστική βοήθεια στην Κεφαλονιά.
31.200 φιάλες νερού ΙΟΛΗ 1.5lt θα βρίσκονται σύντομα στη διάθεση (της Περιφέρειας και) του Δήμου Κεφαλληνίας για την κάλυψη μέρους των αναγκών των κατοίκων του νησιού σε πόσιμο νερό.
Σάντουιτς από την εταιρεία Γρηγόρης Μικρογεύματα
Κατέφθασαν σήμερα στο Ληξούρι και τα νεράκια ΚΡΙΝΟΣ, προσφορά της εταιρίας.
Ενα φορτηγό με τρόφιμα ήρθε απο το Θιάκι, προσφορά των Θιακών στους Ληξιουριώτες
Ο Αστικός Μεταφορικός Συνεταιρισμός Ιδιοκτητών Ραδιοταξί Αργοστολίου και το Σωματείο Ταξί Αργοστολίου «ο Άγιος Γεράσιμος» κοντά κι αυτοί με την σειρά τους στο Ληξούρι.
Βοήθεια της ΑΒ Βασιλόπουλος στους σεισμοπαθείς του Ληξουρίου, αποτελούμενη από 9 νταλίκες γεμάτες εμφιαλωμένο νερό και τρόφιμα.
Η αγορά σιγα σιγα επανέρχεται στους κανονικούς της ρυθμούς , και οι εργασίες για τις επιδιορθώσεις των ζημιών έχουν ξεκινήσει
Η συγκέντρωση των τροφίμων συνεχίζεται στο μουσείο του Ληξουρίου , με τη βοήθεια αρκετών εθελοντών