«Όμηρος» στην Πάτρα έμπορος από την Κεφαλονιά

δημοτική αστυνομία

δημοτική αστυνομία.(Πηγή φώτο αρχείου:roadmovie.wordpress.com)

Μια απίστευτη ταλαιπωρία βιώνει τα τελευταία 24ωρα ένας επιχειρηματίας από την Κεφαλονιά, που βρέθηκε στην Πάτρα για να προμηθευτεί κρέατα και λαχανικά από την περιοχή.

Όλα ξεκίνησαν, σύμφωνα με τον καταγγέλλοντα, Γιώργο Βανδώρο την Παρασκευή, οπότε η δημοτική αστυνομία του αφαίρεσε τις πινακίδες του οχήματός του καθώς το είχε σταθμεύσει παράνομα.

Από εκείνη τη στιγμή και έπειτα ο κ. Βανδώρος υφίσταται μια μεγάλη περιπέτεια.

Συγκεκριμένα, όπως καταγγέλλει στο «attacktv.gr» παρότι έσπευσε από την πρώτη στιγμή να πληρώσει το αντίτιμο του προστίμου προκειμένου να πάρει πίσω τις πινακίδες και να επιστρέψει στον τόπο του, αυτό δεν είχε γίνει εφικτό μέχρι και την Τρίτη το μεσημέρι.

«Την Παρασκευή, μόλις, διαπίστωσα την παράβασή μου αποφάσισα να μείνω στην Πάτρα το Σαββατοκύριακο και να πάω πλέον τη Δευτέρα να τακτοποιήσω την υποχρέωσή μου.

Τη Δευτέρα επισκέφθηκα αμέσως τα γραφεία της δημοτικής αστυνομίας, όπου με ενημέρωσαν ότι για να πάρω πίσω τις πινακίδες, άμεσα, έπρεπε να τους φέρω πιστοποιημένο το εισιτήριό μου ότι ταξιδεύω για Κεφαλονιά. Δυστυχώς, δεν κατάφερα την ίδια ημέρα να πιστοποιήσω το εισιτήριο δεδομένου ότι το κιόσκι στο λιμάνι δεν ήταν ανοικτό το μεσημέρι.

Έτσι, σήμερα, Τρίτη επικύρωσα το εισιτήριο και το κατέθεσα στον προϊστάμενο της δημοτικής αστυνομίας, όπως μου είχαν ζητήσει, όμως με ενημέρωσαν ότι δεν μπορώ να παραλάβω τις πινακίδες πριν συμπληρωθούν 20 ημέρες, καθώς αυτή είναι η σχετική εντολή από τη δημοτική αρχή…», ανέφερε ο κ. Βανδώρος.

Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί ότι από την Παρασκευή μέχρι σήμερα ο κ. Βανδώρος μετακινείται με ταξί ενώ διαμένει σε ξενοδοχείο με αποτέλεσμα τα χρήματα του να έχουν τελειώσει.

Ο κ. Βανδώρος κάνει έκκληση στο Δήμο να βρεθεί λύση, ώστε να επιστρέψει με το όχημά του, διότι πέραν της δικής του ταλαιπωρίας, κινδυνεύουν να καταστραφούν και τα εμπορεύματα και ο ίδιος να υποστεί μεγαλύτερη οικονομική ζημιά.

Πηγή άρθρου: attacktv.gr