Πλατύς Γιαλός: To θράσος τους δεν έχει όρια

Πλατύς Γιαλός

Πλατύς Γιαλός

Xθές έγινε γνωστό από τον Δήμο Κεφαλλονιάς με δελτίο Τύπου η έναρξη λειτουργίας της καντίνας στον Πλατύ Γιαλό με αναφορές σε δημοσιεύματα τοπικών μέσων ενημέρωσης ως προς τις τιμές.

Εδώ το σχετικό Δελτίο Τύπου: http://www.kefaloniatoday.com/2012/06/09/platis-gialos-anixame-ke-sas-perimenoume.html

H απάντηση ήταν άμεση και σας την παρουσιάζουμε:

Aποδείξεις στον Πλατύ Γιαλό

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Άλλη μια ανακοίνωση του Δημαρχείου, που ξεχειλίζει από εμπάθεια, αλαζονεία, και φυσικά το γνωστό σε όλους κόμπλεξ που έχουν οι θλιβερές εκείνες «φιγούρες» που έχουν αναλάβει το ρόλο του «απαντητή- σχολιαστή» της Δημοτικής Αρχής!

Δεν θα κάνουμε το κόπο να σχολιάσουμε τους χαρακτηρισμούς, τις ύβρεις και τους απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς της ανακοίνωσης. Το ύφος και το λεξιλόγιο που χρησιμοποιείται σ’ αυτήν, χαρακτηρίζει ξεκάθαρα τον συντάκτη της.   Ένα  επικίνδυνο φασιστοειδές που αντιπαθεί θανάσιμα τον ελεύθερο και αδέσμευτο τύπο, την κριτική, και τον «μη δουλικό» σχολιασμό των ενεργειών και των πράξεών του!

Ένα φασιστοειδές γεμάτο κόμπλεξ, που έχει καταφέρει να ελέγχει (αλήθεια, πως;) ένα ολόκληρο δημαρχείο και να έχει μετατρέψει το Δήμαρχο σε ένα θλιβερό, άβουλο παιγνιδάκι στα χέρια του.

Επί της ουσίας :  Ο Πλατύ Γιαλός άνοιξε, ναι! Και τι πρέπει να πούμε δηλαδή; Μπράβο , μπράβο και πάλι μπράβο που καταφέρατε και άνοιξε στις 8 Ιουνίου; Να σας στείλουμε … λουλούδια με θερμές ευχαριστίες και συγχαρητήρια, από τον …. Ανώτατο Άρχοντα μέχρι τον τελευταίο πολίτη ετούτου του νησιού;

Η να κηρύξουμε την 8η Ιουνίου, τοπική Εορτή και ημέρα αργίας, για να τιμάμε και να γιορτάζουμε τη μεγάλη αυτή επιτυχία;

Και ύστερα:  Μας άρεσε πολύ η … δικαιολογία! «Λάθος» ήταν λέει η απόδειξη! «Λάθος»!  Τι σημαίνει «λάθος» κύριε Δήμαρχε;  Αυτή δόθηκε στον αναγνώστη μας ως απόδειξη! Και αυτή μας εστάλη! Τώρα αν είναι σωστή ή λάθος, αυτό είναι δικό σας πρόβλημα! Εμείς κάναμε το σχόλιο με βάση αυτό που βλέπουμε! Μια απόδειξη με ημερομηνία  9 Ιουνίου 2012  και ώρα 13:19! Τα υπόλοιπα είναι εκ του πονηρού και έχουμε το δικαίωμα να τα εκλάβουμε ως «δικαιολογίες»!

ΗΘΙΚΟ ΔΙΔΑΓΜΑ: Κύριε Δήμαρχε, κάποια στιγμή θα πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι, η διατήρηση του γνωστού και μη εξαιρετέου κυρίου, στη θέση του «Σκιώδους» Δημάρχου μόνο δεινά προκαλεί σε τούτο το δύσμοιρο νησί! (Για τη παράταξή σας και τη πλειοψηφία σας. συγνώμη, αλλά δεν μας καίγεται καρφί. Δική σας είναι, να την χαίρεστε αλλά, σημειώστε, πως, οι μισοί τουλάχιστον μιλούν με ένα εντελώς απαξιωτικό τρόπο για το πρόσωπό σας και οι άλλοι μισοί απλώς σας ανέχονται)!

Και το κυριότερο: Κάποια στιγμή, θα πρέπει να συνειδητοποιήσετε, κύριε Δήμαρχε πως δεν ζούμε στην Βόρεια Κορέα της Δυναστείας των ..Κιμ Ιλ Σουγκ  και πως η Κεφαλονιά δεν έχει καμιά σχέση με κάποιο νησίδιο του Συμπλέγματος των Φιλιππίνων Νήσων!

Ο.. σπεσιαλίστας περί τα «πολιτικά», δεν σας έχει ενημερώσει σχετικά κύριε Δήμαρχε; Η, το μόνο που δικαιούσθε να γνωρίζετε από τα όσα πράττει είναι το πόσους απειλεί, πόσους καθυβρίζει και πόσους ελέγχει με τον ένα ή τον άλλο τρόπο;

Το πρώτο μισό, της θητείας σας, κύριε Δήμαρχε, εχει ήδη κριθεί και χαρακτηριστεί από την συντριπτική πλειοψηφία των συμπατριωτών μας ως η πλέον αποτυχημένη, από συστάσεως Ελληνικού Κράτους! Αν αυτό σας κάνει να νοιώθετε ικανοποιημένος, συνεχίστε στην ίδια πορεία!  Σας ανεχθήκαμε 2 περίπου χρόνια.. Θα σας υποφέρουμε και άλλους 18 μήνες…

Και ελπίζουμε και ευχόμαστε να.. τολμήσετε να ξανα-δοκιμάσετε τη τύχη σας σε εκλογές, εδώ στο νησί μας! Και τότε, θα έρθει ,κύριε Δήμαρχε, η στιγμή της μεγάλης εκδίκησης! Γιατί, τότε ο καθένας από τους θλιβερούς  πρωταγωνιστές αυτής της τετραετίας, θα λάβει ό,τι ακριβώς αξίζει και δικαιούται, από τον Κεφαλλονίτικο Λαό!

Κι’ αυτό δεν είναι απειλή… Είναι μια πολύ απλή, σαφέστατη προειδοποίηση!

Υ.Γ 1  Όταν μιλάτε εκεί στο Μέγαρο για «παπαγαλάκια», να κοιτάτε πρώτα το.. μεγάλο κλουβί με τις.. «μαϊνες» που κοσμεί τα γραφεία σας  και να τις ταΐζετε τακτικά γιατί, χωρίς αυτές δεν μπορείτε ούτε… το όνομά σας να γράψετε ή προφέρετε σωστά!

Για να αποδώσουμε τα του Καίσαρος τω Καίσαρι..

Υ.Γ 2  Ούτε οι χαρακτηρισμοί ούτε τα σχόλια αφορούν , σε ουδεμία περίπτωση τον δημοτικό Σύμβουλο Ν. Παπαδάτο, την παρουσία και το έργο του οποίου, εκτιμάμε απεριόριστα!

Καλή σας νύχτα!

ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΜΑΣ! ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ! ΔΕΝ ΤΙΣ “ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΜΕ” ΕΜΕΙΣ. ΕΚΔΟΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ, ΧΘΕΣ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΑΠΌ ΤΟΝ ΠΛΑΤΥ ΓΥΑΛΟ! ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΚΑΘΥΒΡΙΖΟΥΝ, ΝΑ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΧΥΔΑΙΟΛΟΓΟΥΝ,ΤΗΝΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΠΩΣ ΟΙ ΑΠΑΔΕΙΞΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΘΕΝΤΙΚΕΣ!

“ΜΩΡΑΙΝΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ… “

email
Πηγή άρθρου: ΚefaloniaTodayTeam