Πολύ “κοντά” στην επαναδρομολόγηση το “ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ”

Το πλοίο "ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ"

Το πλοίο “ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ”

Σύμφωνα με πληροφορίες του e-kefalonia.net υπεγράφη συμβόλαιο μεταξύ της εταιρείας STRINTZIS LINES και Κεφαλλονιτών επενδυτών για την μεταβίβαση του πλοίου «ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ» και την επαναδρομολόγηση του στις γραμμές του νησιού μας.

Πάλι σύμφωνα με ρεπορτάζ της παραπάνω ιστοσελίδας το ύψος της επένδυσης ανέρχεται στα 2.500.000 ευρώ, υπολογισμένων και των εργασιών που απαιτούνται για την επαναδρομολόγησή του, ενώ το συμβόλαιο για λογαριασμό της νέας ναυτιλιακής εταιρείας υπέγραψε ο Διονύσης Λυκούδης.

Μένει λοιπόν να δούμε και θέλουμε να πιστεύουμε ότι αυτό θα γίνει πράξη,γιατί θα αποτελέσει αναβάθμιση στις ακτοπλοϊκές μας συγκοινωνίες.

Από την άλλη πλευρά θα δούμε και την αντίδραση της «ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑΣ» μιας και θα υποστεί σίγουρα κάποιες ζημιές από την «πίτα» των ακτοπλοϊκών μεταφορών στο νησί μας.

Να θυμίσουμε και κάτι ακόμη.

Αν η επαναδρομολόγηση του «ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ» γίνει στο δρομολόγιο ΠΑΤΡΑ-ΣΑΜΗ τότε η ΣΑΜΗ αποκτά 3 δρομολόγια μιας και από 24 Ιουνίου μπαίνει σε γραμμή η ΝΕΛ με το δρομολόγιο ΣΑΜΗ –ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ.

Το Αργοστόλι παραμένει να είναι το μοναδικό ίσως λιμάνι της χώρας που δεν συνδέεται απευθείας με κανένα άλλο εσωτερικό λιμάνι…

Πηγή άρθρου: ΚefaloniaToday Team