Πρόβλημα με τα κρουαζιερόπλοια της εταιρίας MSC στο Αργοστόλι

MSC Company

MSC Company

“Εάν μας θέλετε στο Αργοστόλι, θα σεβαστείτε την πολιτική της κρουαζιέρας , θα σεβαστείτε την ευθύνη που έχουμε για την ασφαλή διακίνηση των επιβατών μας. Εάν όχι, πάμε για άλλα λιμάνια..

Δεν θα ανεχτούμε ούτε πειρατεία, ούτε άγρα πελατών!”

Ο εκπρόσωπος της εταιρίας κ. Βλαχόπουλος σε τηλεφωνική μας επικοινωνία, που έγινε με δική του πρωτοβουλία, ήταν σαφής όσο και έξαλλος με όλα όσα διαδραματίζονται στο «μπαστούνι» το τελευταίο διάστημα κατά την έλευση των κρουαζιεροπλοιων της εταιρίας του.

Ο κ. Βλαχόπουλος θεωρεί ότι η εμφάνιση ενός τουριστικού γραφείου που πουλάει εκδρομές στους πελάτες τους , είναι σε βάρος της πολιτικής της κρουαζιέρας καθώς στο πακέτο των υπηρεσιών κρουαζιέρας συμπεριλαμβάνονται ΚΑΙ οι εκδρομές των επιβατών αλλά ΚΑΙ η ασφάλειά τους σε όλη την διάρκεια του ταξιδιού εν πλω και στα λιμάνια.

«Εμείς σε κάθε προορισμό, μας εξηγεί, αναλαμβάνουμε με τους συνεργάτες μας τουριστικούς πράκτορες την διοργάνωση των εκδρομών και άλλων δραστηριοτήτων των επιβατών μας, έτσι λειτουργεί και κινείται η κρουαζιέρα παγκοσμίως.

Εάν το Αργοστόλι δεν είναι σε θέση να εξασφαλίσει την ομαλή λειτουργία της κρουαζιέρας, απλά δεν θα το συμπεριλάβουμε στους σταθμούς μας. Είμαστε απολύτως σαφείς : εμείς έχουμε την ευθύνη της διακίνησης των πελατών μας σε κάθε προορισμό , αυτό είναι το πακέτο της κρουαζιέρας!.

Δεν θα ανεχθούμε «πειρατείες», ή άγρα πελατών, δεν θα ανεχτούμε κιόσκια, μαγαζάκια και παραμάγαζα που μαθαίνουμε ότι δρομολογούνται στο λιμάνι στο Αργοστόλι. Εάν μας θέλετε θα σεβαστείτε την πολιτική της κρουαζιέρας , θα σεβαστείτε την ευθύνη που έχουμε για την ασφαλή διακίνηση των επιβατών μας , εάν όχι, πάμε για άλλα λιμάνια.

Και αυτό θα γίνει από το επόμενο ταξίδι μας. ‘Η θα προστατευτεί η κρουαζιέρα και η ασφάλεια των επιβατών μας ή εγκαταλείπουμε το Αργοστόλι και πάμε στην Σάμη.

Πληροφοριακά σας λέω ότι έχει ενημερωθεί και η Γενεύη (τα κεντρικά της εταιρίας) για αυτή την κατάσταση».

email
Πηγή άρθρου: kefaloniapress.gr