Σ.Κουρής: «Να διερευνήσει εισαγγελέας κάθε υπόθεση στην οποία αναφέρεται ο Σπ. Αρσένης, για να λάμψει η αλήθεια»

Σωτηρης Κουρης (Πηγή φωτογραφίας:enimerosi.gr)

Στο δημοσίευμα – επιστολή με τίτλο: «Διαλύσατε την Περιφέρεια και την Ιθάκη την κάνατε σκουπίδι», που υπογράφει ο Ιθακήσιος, Σπύρος Αρσένης, απαντά ο Αντιπεριφερειάρχης Κεφαλονιάς και Ιθάκης, Σωτήρης Κουρής.

Η απάντηση

  O κ. Σπ. Αρσένης, με μια άνευ προηγουμένου επίθεση εναντίον μου, εκτοξεύει κατηγορίες προς το άτομό μου οι οποίες απέχουν από την αλήθεια και την πραγματικότητα.

1. Επειδή όλα όσα ισχυρίζεται είναι ψευδή και εκτός πραγματικότητας,

2. Επειδή με τα λεγόμενά του – τα οποία είναι άκρως συκοφαντικά – προξενεί το φόβο, την ανησυχία, την αγανάκτηση, την οργή των πολιτών της Ιθάκης προς εμένα αλλά και προς τον Περιφερειάρχη,

3. Επειδή η συμπεριφορά μου, οι αρμοδιότητές μου, οι αποφάσεις μου, οι θέσεις μου και η εν γένει πολιτική μου που αφορούν την Ιθάκη και δη την Περιφερειακή Ενότητα Ιθάκης της οποίας προΐσταμαι, αποδεικνύουν το αμέριστο ενδιαφέρον μου για την πορεία της ανάπτυξης του νησιού και είναι στο πλαίσιο της χρηστής διοίκησης,

4. Επειδή τα όσα ισχυρίζεται είναι ψευδή και συκοφαντικά και δε στηρίζονται σε κανένα νόμο του Κράτους, που ως τέως Δήμαρχος ή ως τέως Νομαρχιακός Σύμβουλος όφειλε να γνωρίζει, παρακαλώ θερμά την κα Εισαγγελέα να επέμβει διερευνώντας, σε βάθος, κάθε υπόθεση που αναφέρει ο κος Αρσένης, προκειμένου να λάμψει η αλήθεια.

email
Πηγή άρθρου: ΚefaloniaTodayTeam