Σύλλογος Ενοικιαζομένων Δωματίων Παλλικής: “Tης νύχτας τα καμώματα…”

Σύλλογος Ενοικιαζομένων Δωματίων

Σύλλογος Ενοικιαζομένων Δωματίων

Για άλλη μια φορά επιβεβαιώνεται το σοφό γνωμικό « της νύχτας τα καμώματα τα βλέπει η μέρα και γελά ».Αναφερόμαστε βέβαια στην προχθεσινή απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου που πάρθηκε μετά τα «μεσάνυχτα», με συνοπτικές διαδικασίες και αφορά τη δωρεάν παραχώρηση της βίλλας Αντύπα στους Ρομά για λόγους κοινωνικής ευαισθησίας.

Γνωρίζετε κύριοι Δημοτικοί Σύμβουλοι πού ακριβώς βρίσκεται η συγκεκριμένη βίλλα που παραχωρήθηκε;

Σε κανένα απομακρυσμένο σημείο της Παλικής όπως αναφέρθηκε. Είναι επάνω στον κεντρικό (μοναδικό)-παραλιακό δρόμο που οδηγεί στην περιοχή των Λεπέδων που είναι ήδη αναπτυγμένη τουριστικά.

Είναι ο δρόμος που όλοι ξέρουμε ως «ο δρόμος των ξενοδοχείων».Ο μόνος περιπατητικός δρόμος που χρησιμοποιούμε εμείς οι ίδιοι κάτοικοι του Ληξουριού αλλά και οι τουρίστες που διαμένουν στα ξενοδοχεία και τα ενοικιαζόμενα διαμερίσματα της περιοχής και θέλουν να φτάσουν στο κέντρο της πόλης.

Η κατοικία Αντύπα βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής ( 30 μέτρα ) από ενεργή επιχείρηση ενοικιαζομένων διαμερισμάτων.

Είμαστε κάθετα αντίθετοι με αυτή την παραχώρηση στους Ρομά και ζητάμε από το Δήμαρχο και το Δημοτικό συμβούλιο την ακύρωση της απόφασης η οποία δημιουργεί προβλήματα στην ομαλή λειτουργία των τουριστικών επιχειρήσεων της περιοχής, που με κόπο προσπαθούν να ανταπεξέλθουν στις πολλαπλές απαιτήσεις του κράτους.

Ζητάμε να δείξετε την ανάλογη « κοινωνική ευαισθησία» και για τους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται σε αυτή την περιοχή ακυρώνοντας άμεσα την συγκεκριμένη απόφαση.

Είμαστε στην διάθεση σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση.

Η Πρόεδρος Ατσάρου Κατερίνα

Η Γραμματέας  Γιακουμάτου Ελένη

email