Σημαντική η συμβολή του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου στην ημερίδα «Ημέρες Καριέρας» στο Αργοστόλι

Tαχυδρομικό Ταμιευτήριο Αργοστολίου

Tαχυδρομικό Ταμιευτήριο Αργοστολίου

Ουσιαστική συμμετοχή είχε το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο στην ημερίδα που διοργάνωσε το γραφείο διασύνδεσης του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων στις 24 Μαΐου, στο χώρο του Εμπορικού Επιμελητηρίου Κεφαλληνίας και Ιθάκης στο Αργοστόλι, με θέμα «Ημέρες Καριέρας».

Η επιτυχημένη  εκδήλωση   είχε  στόχο τη συνάντηση των νέων με τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην ελληνική αγορά. Μετά τις ενδιαφέρουσες  ομιλίες, οι φοιτητές των ΤΕΙ Ιονίων Νήσων, είχαν την ευκαιρία να καταθέσουν τα βιογραφικά τους στους εκπροσώπους των τοπικών επιχειρήσεων για την πραγματοποίηση  συνεντεύξεων.

Το Ταχυδρομικό  Ταμιευτήριο εκπροσωπήθηκε από την υπεύθυνη του καταστήματος Αργοστολίου κυρία Φωτεινή Μαραβέγια, με τη συνδρομή  της φοιτήτριας του Τμήματος Δημοσίων Σχέσεων του ΤΕΙ κυρίας Μαρτίνα Γκομέζ, η οποία διεξάγει την πρακτική της άσκηση στην Τράπεζα.

Μέσω της ημερίδας οι σπουδαστές του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων ήρθαν σε επαφή με την ηθική τράπεζα με το κοινωνικό πρόσωπο, που επιδιώκει  με κάθε ευκαιρία να βοηθήσει τους νέους, να χτίσουν το μέλλον τους προωθώντας  την αποταμίευση .

Η  κυρία Φωτεινή Μαραβέγια δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Πραγματικά χαιρόμαστε να βλέπουμε τους μικρούς φίλους που κάποτε κάναμε στην τράπεζα μέσω του λογαριασμού Μεγαλώνω για παιδιά, να έρχονται πλέον μόνοι τους, ανεξάρτητοι, χωρίς τους γονείς, και να εμπιστεύονται τις πρώτες οικονομίες τους, το πρώτο τους εισόδημα ή μισθό στην πρώτη τράπεζα που γνώρισαν, στην τράπεζα που τους χάρισε τον πρώτο τους κουμπαρά και που τους έμαθε την αποταμίευση.

Για το λόγο αυτό δημιουργήσαμε το Ταμιευτήριο 18 PLUS, ένα καταθετικό αποταμιευτικό προϊόν, για να βοηθήσουμε τους νέους που μόλις έχουν ενηλικιωθεί, να χτίσουν τα θεμέλια της ανεξάρτητης ζωής τους.

Μάλιστα είμαι στην ευχάριστη θέση να σας πω ότι ο καταθετικός λογαριασμός Ταμιευτήριο 18 PLUS πριν από λίγες μέρες έκλεισε ένα  χρόνο ζωής, έχοντας ήδη προσελκύσει χιλιάδες πιστούς αποταμιευτές από κάθε άκρη της Ελλάδας».

Λίγα λόγια για το λογαριασμό Ταμιευτήριο 18 Plus

Ένα ευέλικτο και αποδοτικό καταθετικό προϊόν, το ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ 18 PLUS, που απευθύνεται σε νέους ηλικίας από 18 έως 28 ετών προσφέρει το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, βοηθώντας τους να βάλουν τα θεμέλια της δικής τους ανεξάρτητης ζωής.

Με ελάχιστο ποσό αρχικής κατάθεσης τα 50 ευρώ, ο λογαριασμός βοηθά τους νέους να απολαύσουν υψηλό ετήσιο επιτόκιο και πολλά προνόμια.

Με το άνοιγμά του χορηγείται δωρεάν χρεωστική κάρτα ΤΤ Visa Electron για αναλήψεις και καταθέσεις μετρητών μέσω ΑΤΜ αλλά και για αγορές στην Ελλάδα και το εξωτερικό με αυτόματη χρέωση του λογαριασμού του κατόχου.

Οι νέοι έχουν τη δυνατότητα να προμηθευτούν την πιστωτική κάρτα POSTCREDIT Visa Electron με δωρεάν ετήσια συνδρομή για πάντα και προ-εγκεκριμένο πιστωτικό όριο 300 ευρώ για ασφαλείς αγορές και μέσω internet.

Ο πελάτης έχει τη δυνατότητα πρόσβασης στο λογαριασμό του, μέσω internet, από την ιστοσελίδα της τράπεζας, με το ΤΤ e-bank.

Επιπλέον, κάθε χρόνο την Παγκόσμια Ημέρα Αποταμίευσης (31η Οκτωβρίου) οι δικαιούχοι του λογαριασμού συμμετέχουν αυτόματα σε κλήρωση από την οποία αναδεικνύονται 10 τυχεροί. Ο πρώτος κερδίζει το ποσό των €10.000 και οι υπόλοιποι 9 από €1.000 ο καθένας*

Ένα από τα πολλά πλεονεκτήματα του λογαριασμού ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ 18 PLUS είναι το γεγονός ότι παρέχεται μέσω πάγιων εντολών, η δυνατότητα πληρωμής υποχρεώσεων του καταθέτη προς την Τράπεζα (π.χ. πληρωμή πιστωτικής κάρτας) ή προς Οργανισμούς, Φορείς, Εταιρείες (π.χ. πληρωμές λογαριασμών ΔΕΚΟ, κινητής τηλεφωνίας, συνδρομές, ενοίκιο, ασφάλιστρα κ.α.).

* Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν το πλησιέστερο κατάστημα ΤΤ ή κάποιο από τα συνεργαζόμενα καταστήματα ΕΛΤΑ, καθώς και το site της τράπεζας στη διεύθυνση www.ttbank.gr.

email
Πηγή άρθρου: ΚefaloniaTodayTeam